RadioSkin termékcsomag

9 900 Ft

Cikkszám: 900000106 Kategória: Címke:

A sugárkezelés okozta bőrirritáció enyhítésére is tudunk természetes kozmetikai megoldást!

A gyógyító sugárkezelések mellékhatásaként kellemetlen gyulladás, bőrpír jelentkezhet. Az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központjában végzett, konvencionális bőrápolókkal összehasonlító klinikai vizsgálat* kimutatta: a természet erejét hordozó Ilcsi RadioSkin professzionális natúrkozmetikum használatával hasonló eredményt és bőrnyugtató hatást érhetünk el, mint a vizsgálatban szereplő konvencionális, dexapantenol hatóanyagú bőrápolóval. * Megjelent: Magyar Onkológia, 61. Évfolyam 2. Szám, 2017. június, 184. o.

A csomag tartalma:
1 x RadioSkin 1 krém 50 ml
2 x RadioSkin 2 olajgél 50 ml
2 x RadioSkin 3 habkrém 50 ml

Előrendelhető Fizetés és Szállítás és Általános Szerződési Feltételek

Ez a minősítés garancia arra, hogy valódi, természetes és megbízható kozmetikumról van szó. Ez a termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és bio minősítésű növényekből készült. Tiszteljük az élet minden formáját: a gyártás során szem előtt tartjuk állatvilágunk védelmét.

Leírás

A KEZELÉS ALATT ÉS UTÁN IS

A RadioSkin termékek révén rendelkezésünkre áll az a természetes, hatékony megoldás, amellyel nem terheljük tovább amúgy is igénybe vett szervezetünket, nem növeljük a betegséggel és gyógyulással járó testi, lelki terheket. A háromrészes termékcsaládunk termékeiből – egészen pontosan az egy krémből, valamint két-két olajgélből és habkrémből – összeállított RadioSkin csomag a teljes sugárkezelés időtartamára, plusz a tapasztalatok alapján egy hathetes türelmi időre is elegendő. Azaz nemcsak a kezelés ideje alatt, de utána is segítségünkre lehet. Kívánjuk hát mindenkinek rövidtávon a bőrirritáció tüneteinek enyhítését, hosszú távon pedig a teljes felépülést és további hosszú, hosszú éveket szeretteink mellett. Legyen a természet ebben is segítségünkre, támaszunkra!

TESZTEREDMÉNY: A TERMÉK HATÉKONY ÉS BIZTONSÁGOS

A RadioSkin termékek, azaz a RadioSkin krém, olajgél és habkrém az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központjában végzett tesztelésében 200 beteg és egy 5 fős orvoscsoport vett részt. Mindössze egy betegnél jelentkezett allergiás reakció, ami ezen a területen kiemelkedő eredménynek számít. A készítmények a sugárkezelés okozta akut bőrmellékhatások csökkentésének összehasonlító klinikai vizsgálati eredménye, a Magyar Onkológia 61. évfolyam 2., 2017. júniusi számának 184. oldalán megjelent absztraktja alapján a betegek részére biztonsággal ajánlhatók.

A KEZELÉS ALATT ÉS UTÁN IS

A háromrészes termékcsalád egy teljes sugárkezelés időtartamára, illetve az ezt követő 6 hetes türelmi időre elegendő. Az RadioSkin 1-et közvetlenül a kezelés előtt kell felkenni, a másik kettőt pedig a kezelést követően, felváltva érdemes alkalmazni, ahányszor a beteg igényli. A termék növényi összetevői a Hungária Bio-Garancia által ellenőrzött biogazdálkodásból származnak.

Kívánjuk mindenkinek rövid távon a bőrirritáció tüneteinek enyhítését, hosszú távon pedig a teljes felépülést és további hosszú, hosszú éveket szeretteink mellett. Legyen a természet ebben is segítségünkre, támaszunkra!

* Megjelent: Magyar Onkológia, 61. Évfolyam 2. Szám, 2017. június, 184. o.

A termékek használata előtt kérdezze meg kezelőorvosát. Figyeljen a termékek használati sorrendjére. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy bőre egyéni érzékenységet mutathat valamelyik összetevőre, ebben az esetben függessze fel a termékek használatát, és egyeztessen kezelőorvosával!

Bővebb információ:

Magyar Onkológia – 61.évfolyam 2.szám, 2017.június, 184.o.

RadioSkin hirdetés

RadioSkin – Éva magazin 2018

RadioSkin – Érték és Minőség Pályázati Nagydíj oklevél

A 27. Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft.-t elismerésben részesíti a 2018. évben megvalósított “Natúrkozmetikai készítmények gyártása” c. jelentős innovációért, ezen belül is a RadioSkin fejlesztéséért:

RadioSkin – Magyar Innovációs Nagydíj

További információk

Bőrállapot

,

Előnyök

RadioSkin 1 krém: nyugtató, hidratáló
RadioSkin 2 olajgél: nyugtató, tápláló
RadioSkin 3 habkrém: nyugtató, regeneráló

Főbb összetevők

RadioSkin 1 krém: paradicsom, aloé arborescens, kövirózsa, vadgesztenye, sárgarépa, selyemkóró
RadioSkin 2 olajgél: kövirózsa, aloé arborescens, eukaliptusz, útifű, ligetszépeolaj, szőlőmagolaj
RadioSkin 3 habkrém: aloé arborescens, kövirózsa, cickafarkolaj

Összetevők

RadioSkin 1 krém:
Aqua, Sesamum Indicum Seed Oil, Solanum Lycopersicum Fruit Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycerin, Zea Mays Oil, Sorbitan Stearate, Sempervivum Tectorum Extract, Aloe Arborescens Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Asclepias Syriaca Leaf Extract, Daucus Carota Sativa Juice, Cetearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Cetyl Alcohol, Pongamol, Alcohol, Benzyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Citric Acid, Glucose, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Ascorbic Acid, Capsanthin, Capsorubin.
Konzerválva: Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

RadioSkin 2 olajgél:
Aloe Arborescens Leaf Extract, Oenothera Biennis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Achillea Millefolium Leaf Extract, Sempervivum Tectorum Extract, Glycerin, Aqua, Zea Mays Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Alcohol, Arachidyl Alcohol, Polyglyceryl-10 Laurate, Benzyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder (Carrageenan), Arachidyl Glucoside, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Ascorbic Acid, CI 75810 (Chlorophyll).
Konzerválva: Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

RadioSkin 3 habkrém:
Aqua, Sempervivum Tectorum Extract, Achillea Millefolium Leaf Extract, Aloe Arborescens Leaf Extract, Zea Mays Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Arachidyl Alcohol, Alcohol, Benzyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Sodium Benzoate, Arachidyl Glucoside, Citric Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, CI 75810 (Chlorophyll).
Konzerválva: Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Használata otthon

A BŐRÁPOLÁS MENETE *
1. Az Ilcsi RadioSkin 1 krémmel közvetlenül a sugárkezelésre való indulás előtt kenje be a kezelendő felületet fátyolszerűen elhúzva és néhány percet várjon, amíg tökéletesen beszívódik a bőrbe.
2. Az Ilcsi RadioSkin 2 olajgéllel a sugárkezelés után, amint lehetősége van, vékonyan kenje be a sugárkezelt felületet. Várjon néhány percet, ameddig tökéletesen beszívódik, és azután öltözzön fel.
3. Az Ilcsi RadioSkin 3 habkrémmel a sugárkezelés után a RadioSkin
2 olajgél használatát követően 1-2 órával a kezelt felületet vékonyan kenje be és szintén hagyjon időt a tökéletes felszívódásra, mielőtt felöltözne.
4. Két sugárkezelés közötti időszakban a RadioSkin 2 olajgélt és a RadioSkin 3 habkrémet felváltva, az irritáció függvényében használja az előzőekben leírt módon.
5. A sugárkezelés befejeztével, ameddig érzékeny, irritált, pirosodásra hajlamos a bőre, használja a RadioSkin 2 olajgélt és a RadioSkin 3 habkrémet, amíg tökéletesen meg nem nyugszik a bőr.

Előzetes tapasztalatok alapján a RadioSkin 1 krémből 1 x 50 ml, a RadioSkin 2 olajgélből és a RadioSkin 3 habkrémből 2 x 50 ml-es kiszerelés szükséges a sugárterápiás kezelés teljes időtartamára és az azt követő 4-6 hetes nyugvó időszakra.

* Megjelent: Magyar Onkológia, 61. Évfolyam 2. Szám, 2017. június, 184. o.

A termékek használata előtt kérdezze meg kezelőorvosát. Figyeljen a termékek használati sorrendjére. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy bőre egyéni érzékenységet mutathat valamelyik összetevőre, ebben az esetben függessze fel a termékek használatát, és egyeztessen kezelőorvosával!

BDIH minősítés

A német BDIH szövetség a vezető natúrkozmetikum gyártókkal együtt kifejlesztett egy irányelvet a természetes kozmetikumokra vonatkozóan. Csak azok a termékek viselhetik „BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum” emblémát, amelyek megfelelnek az irányelvek szigorú szabályainak. A BDIH emblémával ellátott termék tehát garancia arra, hogy valódi természetes, megbízható kozmetikumról van szó.