vitalizalo-antioxidans-aloldal-kep-fejlec-hun

Kinézet és közérzet szorosan összefügg. Ha valaki elégedett a megjelenésével, érzelmileg és szellemileg is pozitívabban éli meg a mindennapokat. A pandémiás stressz, a kialvatlanság, a rossz levegő, a napfény hiánya, a monitorok fényártalma és még sok más veszély teszi próbára a szervezetünket és a bőrünket. Az új kihívások az eddigieknél komplexebb megoldásokat igényelnek. Új szépségápolási rutinjaink elősegítik a mentális jólétet, és hozzájárulnak az egészséges mindennapi önbizalom és holisztikus egység kialakulásához.

Oxidatív stressz: a bőrünkre megy!

 A mindennapi külső és belső stresszhatások nemcsak szervezetünk védőmechanizmusait gyengítik, hanem bőrünk állapotát is rontják. A bőr a test legnagyobb szerve és az elsődleges védelmi vonal környezetünk és belsőnk között. A környezeti hatások keltette oxidatív stressz a szabad gyökök és antioxidánsok képződésének kényes egyensúlyának felborulása révén egész testünkre veszélyt jelent. Leglátványosabban viszont bőrünkön jelenhetnek meg a káros folyamatok jelei.

Ne csak a felszínt nézd!

A szabadgyökök fokozott képződése és az antioxidánsok hiánya miatt fellépő oxidatív stressz gyengíti a kollagén és elasztin hálózatának egységét.
A mélyebb rétegekben felboruló egyensúly következményei a felszínen is hamar megjelennek. Ezt gyakran a bőr egyre gyorsabban kialakuló és egyre látványosabb öregedése követi.
A megelőzéshez elengedhetetlen a bőr holisztikus, azaz a szervezet és környezet egészének figyelembe vevő élénkítése.
A Vitalizáló Antioxidáns termékcsalád új kozmetikumaival egyszerre ápolhatjuk a bőr külső és belső rétegeit, illetve rendkívül hatékonyan megerősíthetjük az ellenálló képességét is.

Megelőzés: erősítsük meg a bőr ellenálló képességét!

A homoktövisből és más gondosan összeválogatott gyógynövényekből származó egyedülálló hatóanyagok a bőrünk mélyebb rétegeinek kollagén- és elasztinhálózatát is támogatják. Vitalizáló Antioxidáns termékeink fokozzák testünk ellenálló képességét is. Ellátnak a megfelelő mikroelemekkel, vitaminokkal, flavonoidokkal, tápláló növényi olajokból származó zsírsavakkal és természetes antioxidánsokkal.

A COSMOS által is minősített kozmetikumok a hatástani teszteken is bizonyítottak: a felhasználók a ráncok csökkenését és a bőr méregtelenítését tapasztalták, a gépi tesztelések pedig alátámasztották a termékek kedvező hatását a bőr rugalmasságára és feszességére.

Vitalizáló Antioxidáns Krém

Előzzük meg a ráncok kialakulását és fordítsuk vissza bőr öregedésének már megjelenő jeleit.

Bőrállapot: vízhiányos, fáradt, sápadt bőr anti-ageing ápolásához.
Főbb összetevői: homoktövis, sárgadinnye, bodzabogyó, fekete ribiszke, C-vitamin, E-vitamin, hyaluron, szőlőmagolaj, szezámmagolaj.

Hogyan hat a bőrre?
A homoktövis, fekete ribiszke, bodzabogyó, sárgadinnye flavonoidjai erőteljes antioxidáns hatásúak, javítják a vérkeringést és segítik a bőr tápanyagokkal, vitaminokkal és oxigénnel történő ellátását.
Aktív hatóanyagaik a bőröregedés megelőzését segítik, növelik a bőr rugalmasságát, feszességét és csökkentik a kialakult ráncok területét, mélységét.
Hogyan alkalmazzuk otthon?
Az arctejjel, tonikkal letisztított arcot, nyakat és dekoltázst nedvesítsük be, majd a krémmel vékonyan simítsuk át. Vízhiányos bőrök esetében nappali, zsírhiányos bőrök esetében pedig éjszakai krémként alkalmazzuk. Sminkeléshez jó alapot biztosít.

Vitalizáló Antioxidáns Szemránckrém

Támogassuk a bőr önmegújító funkcióit vitaminokkal és tápláló olajokkal, hogy eltűnjenek a szemkörnyéki ráncok.

Bőrállapot: vízhiányos, mérsékelten zsírhiányos, fáradt, sápadt bőr anti-ageing ápolásához.
Főbb összetevői: homoktövis, sárgadinnye, bodzabogyó, fekete ribizli, C-vitamin, E-vitamin, hyaluron, szőlőmagolaj, szezámmagolaj, szójaolaj.

Hogyan hat a bőrre?
Regeneráló C-vitamin tartalma serkenti a kollagéntermelést, támogatja a bőr önmegújító funkcióit, ezáltal egységesíti a bőrképet.
A hidegen sajtolt olajok tápláló összetevői együttes erővel segítik a bőr egészséges működését, csökkentik az öregedés jeleinek idő előtti megjelenését, hozzájárulnak a megfelelő hidratáltsághoz és ahhoz, hogy a szemkörnyéki területek rugalmasabbak, feszesebbek legyenek.
Hogyan alkalmazzuk otthon?
Az arcbőr letisztítása után borsónyi krémmel, belülről kifelé haladva, finom mozdulatokkal simítsuk át a szemkörnyék bőrét. Éjszakai és nappali szemkörnyékápolásra kiválóan alkalmas.

Vitalizáló Antioxidáns Esszencia

Biológiailag aktív hatóanyagokkal a bőr megújulásáért, és ragyogásáért!

Bőrállapot vízhiányos, fáradt, sápadt bőr anti-ageing ápolásához.
Főbb összetevői: homoktövis, sárgadinnye, bodzabogyó, fekete ribizli, C-vitamin, hyaluron.

Hogyan hat a bőrre?
Az Esszencia biológiailag aktív összetevői támogatják a stressztől megviselt, fénytelen, fakó bőr működését.
Többmolekuláris hyalurontartalma csökkenti a finomvonalak és ráncok mélységét, területét, hozzájárul a bőr védőrétegének erősítéséhez.
Minimalizálja a természetes vízveszteséget.
Rendszeres használatával a bőr megújul és ragyogóvá válik.
Hogyan alkalmazd otthon?
Reggel és este a letisztított arc, nyak és dekoltázs bőrén 4-6 cseppnyit oszlassunk szét az Esszenciából. Szükség esetén simítsuk rá a bőrtípusnak megfelelő krémet. Nyári időszakban önálló bőrápoló készítményként alkalmazhatjuk.

Vitalizáló Antioxidáns Pakolás

Épp bőrrel a stresszes időszakokban! Ellensúlyozzuk erőteljes antioxidánsokkal a káros környezeti hatásokat!

Bőrállapot: vízhiányos, fáradt, sápadt bőr anti-ageing ápolásához.
Főbb összetevői: homoktövis, sárgadinnye, bodzabogyó, fekete ribizli, C-vitamin, E-vitamin.

Hogyan hat a bőrre?
A homoktövis, feketeribiszke, bodzabogyó, sárgadinnye flavonoid-, ásványianyag- és vitamintartalma támogatja a bőr önmegújító folyamatait.
Az összetevők pozitívan hatnak a kollagéntermelésre, ezáltal segítik a bőr strukturális megújulását. Az E-vitamin hozzájárul a bőr védelmi mechanizmusának erősítéséhez.
A C-vitaminnal kombinálva erőteljes antioxidánsként ellensúlyozza a káros szabadgyökök képződését. A pakolás javítja a bőr rugalmasságát, feszességét.
Használata otthon:
A pakolást közepes vastagságban, egyenletesen vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs peelinggel előkészített bőrére, majd 15-20 perc száradási idő után mossuk le.
Alkalmazása hetente ajánlott.
Az eredményesebb hatás érdekében a Vitalizáló Antioxidáns Esszenciával és a Vitalizáló Antioxidáns Hidratáló krémmel simítsuk át a kezelt felületet.

Vitalizáló Antioxidáns Enzimes Peeling

Épp bőrrel a stresszes időszakokban! Ellensúlyozzuk erőteljes antioxidánsokkal a káros környezeti hatásokat!

Bőrállapot: minden bőrtípusra.
Főbb összetevői: homoktövis, sárgadinnye, bodzabogyó, fekete ribiszke, sütőtök alapú növényi enzim, mucor miehei gombából nyert enzim, C-vitamin.

Hogyan hat a bőrre?
A sütőtökből és gombából nyert enzimek hámoldó hatása segíti a hámsejtek közötti fehérjekötések oldását, ezáltal kíméletesen és gyengéden távolítja el az elhalt szarusejteket.
A homoktövis, fekete ribiszke, bodzabogyó, sárgadinnye ásványi anyagai segítik a sejtek regenerálódását, fokozzák a bőr létfontosságú funkcióinak működését.
A homoktövis kiemelkedő C-vitamin tartalma erősíti a bőr természetes védekezőképességét.
Használata ragyogó, üde megjelenést ad a bőrnek.
Használata otthon:
Az előzetesen arctejjel, tonikkal letisztított arc bőrére, vékonyan egyenletes vastagságban simítsa föl. Gyengéden masszírozza be, hagyja a bőrön 5 percet és ezután vizes vattakoronggal dörzsölje át majd gondosan öblítse le bő vízzel.
Heti 1-3 alkalommal használja. Látványosabb eredmény érdekében utána használjon a bőrtípusának megfelelő pakolást.

0