ÍGY JUTHATSZ
HOZZÁ AZ ILCSI
KÉSZÍTMÉNYEKHEZ

Az Ilcsi professzionális natúrkozmetikai márka, melyekkel a leghatékonyabb módon, a cégünk által szervezett tanfolyamokon, továbbképzéseken résztvevő kozmetikusok tudnak dolgozni; így érjük el, hogy személyre szabottan történik meg a termékek kiválasztása. A kivételesen egyedi effektív növényi beltartalomnak köszönhetően rendkívül nagy a hatóanyag tartalma kozmetikumainknak, ezért is elengedhetetlen a lelkiismeretes Ilcsi kozmetikusok részvétele a folyamatban. A termékekhez a következő módokon lehet hozzájutni:

BŐRDIAGNOSZTIKA

    Az Ilcsi készítmények legtöbbje bőrdiagnosztikát követően vásárolhatóak meg két kezelés közötti ápolás céljára.
    Egy szakképzett Ilcsi kozmetikus felméri a bőröd típusát, állapotát és az életmódodat.
    Ez alapján dönti el hogy milyen kezelésekre, készítményekre van szükséged.
    A jövőben ennek alapján tudsz továbbhaladni bőröd ápolásával.
    A bőrdiagnosztika, kezelés alapján biztosítja az Ilcsi kozmetikus az általa ajánlott termékeket.

A diagnosztikát időről-időre javasolt megismételni, mert számos változó tényezőtől függ a bőr állapota.
Budapesten az Ilcsi Szépségmanufaktúrában is lehetőséged van az ingyenes bőrdiagnosztikára. Márkaboltunkban azonnal meg is vásárolhatod termékeinket.

BŐRDIAGNOSZTIKA NÉLKÜL

Bizonyos Ilcsi termékek vásárlásához, ilyenek például a szappanok, arctejek, tonikok vagy a testápolók, nem szükséges a bőrdiagnosztika elvégzése. Ebben az esetben szabadon választhatsz a különböző termékcsaládok darabjai között és online is beszerezheted azokat, vagy személyesen az Ilcsi Szépségmanufaktúrában. 

TERMŐFÖLDTŐL
A TÉGELYIG

Gondos odafigyeléssel, a Hungária Öko-Garancia Kft. által ellenőrzött bionövények felhasználásával készítjük krémeinket, figyelve arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a tégelyekbe jussanak.

GYŰJTÉS

Készítményeinkhez minden egyes gyógyfüvet, zöldséget és gyümölcsöt alaposan megválogatott bio forrásokból; kertekből és mezőkről gyűjtünk be.

FELDOLGOZÁS

Az Ilcsi néni által kidolgozott kíméletes feldolgozási módszernek köszönhetően pedig nagy koncentrációban megmarad minden, amit beletettünk a tégelyekbe. Ez a magas effektív növényi tartalom adja az Ilcsi egyik legfontosabb egyediségét.

RECEPTURA

Az Ilcsi krémek egyedi és megkülönböztethetetlen kombinációban tartalmazzák a növényi alapanyagokat, és kifejezetten egy-egy bőrprobléma megoldására fejlesztettük ki őket. Az egyes recepturákat számok jelölik, jelképezve azt a mélyreható kutatómunkát, amit a kezdetektől beletettünk a kifejlesztésükbe.

BDIH MINŐSÍTÉS

A német BDIH szövetség a vezető natúrkozmetikum gyártókkal együtt kifejlesztett egy irányelvet a természetes kozmetikumokra vonatkozóan. Csak azok a termékek viselhetik „BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum” emblémát, amelyek megfelelnek az irányelvek szigorú szabályainak. A BDIH emblémával ellátott termék tehát garancia arra, hogy valódi természetes, megbízható kozmetikumról van szó.

COSMOS NATURAL MINŐSÍTÉS

A COSMOS standard úgy az alapanyagokra, mint az előállításra, mint a termékek marketingjére és ellenőrzésére is kiterjed és a megelőzés és a biztonság elvére épülve az egész termelési láncot szabályozza. A minősítés arra utal, hogy az adott készítmények gyártói felelősségteljesen használják a természeti erőforrásokat, egészség- és környezetkímélő gyártási technológiát alkalmaznak, támogatják az ökológiai gazdálkodásból származó összetevők használatát, és úgy általában hisznek a zöld kémiában.

0

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás