ÍGY JUTHATSZ
HOZZÁ AZ ILCSI
KÉSZÍTMÉNYEKHEZ

Az Ilcsi professzionális natúrkozmetikai márka, melyekkel a leghatékonyabb módon, a cégünk által szervezett tanfolyamokon, továbbképzéseken résztvevő kozmetikusok dolgoznak; így érjük el, hogy a leginkább személyre szabottan történjen meg a termékek kiválasztása. A kivételesen egyedi effektív növényi hatóanyag tartalom miatt elengedhetetlen a lelkiismeretes Ilcsi kozmetikusok részvétele a folyamatban.

BŐRDIAGNOSZTIKA

    Az Ilcsi készítmények használata előtt mindenképpen javasolt a bőrdiagnosztika magas hatóanyag tartalom miatt. Ezt követően az Ilcsi kozmetikusodnál kedvezményesebb áron személyesen, vagy később a webshopunkról, illetve az Ilcsi Szépségmanufaktúra márkaboltjában is hozzájuthatsz natúrkozmetikumainkhoz.
    Egy szakképzett Ilcsi kozmetikus diagnosztizálja a bőröd állapotát
    Életmódód, bőrproblémád és bőrtípusod alapján dönti el hogy milyen kezelésekre, készítményekre van szükséged.
    A jövőben ennek alapján tudsz személyre szabottan továbbhaladni bőröd ápolásával.
    A bőrdiagnosztika, kezelés alapján biztosítja az Ilcsi kozmetikus az általa ajánlott termékeket.

A 25-30 percet igénybe vevő diagnosztikát időről-időre javasolt megismételni, mert számos változó tényezőtől függ a bőr állapota.
Budapesten az Ilcsi Szépségmanufaktúrában is lehetőséged van az ingyenes bőrdiagnosztikára. Márkaboltunkban azonnal meg is vásárolhatod termékeinket.

TERMŐFÖLDTŐL
A TÉGELYIG

Gondos odafigyeléssel, a Hungária Bio-Garancia Kft. által ellenőrzött bionövények felhasználásával készítjük krémeinket, figyelve arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a tégelyekbe jussanak.

GYŰJTÉS

Készítményeinkhez minden egyes gyógyfüvet, zöldséget és gyümölcsöt alaposan megválogatott bio forrásokból; kertekből és mezőkről gyűjtünk be.

FELDOLGOZÁS

Az Ilcsi néni által kidolgozott kíméletes feldolgozási módszernek köszönhetően pedig nagy koncentrációban megmarad minden, amit beletettünk a tégelyekbe. Ez a magas effektív növényi tartalom adja az Ilcsi egyik legfontosabb egyediségét.

RECEPTURA

Az Ilcsi krémek egyedi és megkülönböztethetetlen kombinációban tartalmazzák a növényi alapanyagokat, és kifejezetten egy-egy bőrprobléma megoldására fejlesztettük ki őket. Az egyes recepturákat számok jelölik, jelképezve azt a mélyreható kutatómunkát, amit a kezdetektől beletettünk a kifejlesztésükbe.

BDIH MINŐSÍTÉS

A német BDIH szövetség a vezető natúrkozmetikum gyártókkal együtt kifejlesztett egy irányelvet a természetes kozmetikumokra vonatkozóan. Csak azok a termékek viselhetik „BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum” emblémát, amelyek megfelelnek az irányelvek szigorú szabályainak. A BDIH emblémával ellátott termék tehát garancia arra, hogy valódi természetes, megbízható kozmetikumról van szó.

COSMOS NATURAL MINŐSÍTÉS

A COSMOS standard úgy az alapanyagokra, mint az előállításra, mint a termékek marketingjére és ellenőrzésére is kiterjed és a megelőzés és a biztonság elvére épülve az egész termelési láncot szabályozza. A minősítés arra utal, hogy az adott készítmények gyártói felelősségteljesen használják a természeti erőforrásokat, egészség- és környezetkímélő gyártási technológiát alkalmaznak, támogatják az ökológiai gazdálkodásból származó összetevők használatát, és úgy általában hisznek a zöld kémiában.

0