Akció!

BŐRHŰSÍTŐ CSOMAG BOROTVÁLKOZÁSHOZ

25 990 Ft

Cikkszám: 900000006 Kategória: Címke:

Egy különleges csomag férfiak számára a borotválkozás utáni irritáció és érzékenység csökkentésére.

A csomag tartalma:

1 db Fekete Szappan 100 ml
1 db Borotválkozás Utáni Balzsam Férfiaknak 100 ml
1 db Hidratáló Krém Férfiaknak 50 ml
1 db Ichtiolos Korrektor 12 ml
1 db Ilcsi Nemezneszesszer

Készleten (utánrendelhető) Fizetés és Szállítás és Általános Szerződési Feltételek

Tiszteljük az élet minden formáját: a gyártás során szem előtt tartjuk állatvilágunk védelmét.

Leírás

A kezelés lépései:

1.
A borotválni kívánt felület előkészítéséhez használd a Fekete Szappant. A szappant vékonyan simítsd föl az arcra, majd nedves vattakoronggal habosítsd föl, majd borotváld le a kezelt felületet ezután alaposan, bő vízzel mosd le.
A helytelen bőrápolás, a ma divatos fürdőhabok, tusfürdők használata következtében megvastagodhat a szaruréteg, ami száraz, élettelen érzést kelt. Leszigeteli a bőrt, így az nem tud belülről kifelé megtisztulni és nem engedi az ápolószereket sem felszívódni. Az Ilcsi saját főzésű lágy szappanjai – mint például a Fekete Szappan – felpuhítják és leoldják a felesleges hámréteget, így a bőr nem vastagodik fel, képes az öntisztulásra és a bőrápoló készítmények előtt szabaddá válik az út.

2.
A borotvált területet vékonyan simítsd át a Borotválkozás Utáni Balzsammal. A cirtomfüvet, mentát, cickafarkat tartalmazó készítmény nyugtatja, hűsíti a borotválkozás által megviselt bőrt. Aktív hidratáló összetevői könnyedén felszívódnak, csökkentik a borotválkozás okozta szőrtüszőgyulladásra való hajlamot és a borotválkozás utáni bőrérzékenységet.

3.
Szükség esetén a balzsam tetejére egyenletes vastagságban simítsd fel a Hidratáló krém férfiaknak terméket. Reggeli és esti bőrápoláshoz egyaránt javasolt.

4.
Szükség esetén a kialakult szőrtüszőgyulladásra, illetve pattanásra éjszakára pöttyözve, nappalra vékonyan simítsd rá az Ichtiolos Korrektort!