ilcsi_retinal_bevezetes_landing_fejlec_image1_3500x1332_20221014

Jó közérzetünk alapvető része, hogy bőrünk egészségét megőrizzük, feszességét és rugalmasságát minél tovább fenntartsuk. Ennek titka az, hogy figyelmesen és következetesen törődjünk a bőrrel és olyan anti-aging hatóanyagokat használjunk, amik a mindennapokba beépítve, rutinná válva segítik megőrizni a bőr fiatalságát. Az anti-aging bőrápolás nem csak az idősebb korosztályt érinti, hiszen a bőrfiatalító bőrápolás a megelőzéssel kezdődik.

Új Retinal termékcsaládunk kozmetikumai segítenek a ráncok simításában és elkerülésében, a pigmentfoltok, aknék kezelésében és megelőzésében, mélyhidratálják és feszesítik a bőrt.

MIÉRT A RETINAL?

A Retinaldehyde az az A-vitamin származék, mely egy metabolikus lépésre (sejtben történő kémiai átalakulás) található a biológiailag aktív hatóanyagtól a retinolsavtól, azaz a második legerősebb retinoidféle. Kutatások szerint a retinal több mint 10x olyan hatékonyan alakul át a bőrben aktív sav formára, mint a retinol. Hatékonyságát a retinolhoz hasonlítva sem lehet vitatni, mégis a retinal egy sokkal gyengédebb és jól tolerált hatóanyag. A retinal segít a hámsejtek mielőbbi megújulásában, így a hámréteg és a bőr önmegújító funkcióit támogatva segíti a fokozott pigmentrendellenességek halványítását, és az aknék kezelését.

MEGELŐZÉS: KOLLAGÉNÉPÍTÉS A LEGHATÉKONYABB BŐRÁPOLÁSI HATÓANYAGGAL

Új kozmetikumainkban a retinal segít a hámsejtek mielőbbi megújulásában, így a hámréteg és a bőr önmegújító funkcióit támogatva segíti a fokozott pigmentrendellenességek halványítását. Emellett a retinal termékcsalád fő növényi összetevői: a sárgabarack, berkenye, sárgarépa hatóanyagai segítik a bőrfelszín vitamin és ásványianyag-ellátását. Rendszeres használatával a bőr megújul, feszessé és ragyogóvá válik.

A COSMOS által is minősített kozmetikumok a hatástani teszteken is bizonyítottak: a felhasználók a ráncok csökkenését és mély- hidratáltságát tapasztalták, a gépi tesztelések pedig alátámasztották a termékek kedvező hatását a bőr hidratáltságára, rugalmasságára és feszességére.

Retinal 0,05% szérum

Bármely bőrtípusra, megelőzésként már a bőröregedés jelei nélkül is.

Főbb összetevői: sárgabarack, berkenye, sárgarépalé, Retinal 0,05%, Hyaluron, F vitamin, C-vitamin

Hogyan hat a bőrre?
A retinal szérum széleskörű bőrápolást kínál az anti-ageing kezeléstől egészen a folt halványításig. A termékben található biológiailag aktív retinal a bőr mélyebb rétegeibe beépülve, antioxidáns hatása miatt hatékonyan erősíti a bőr kollagén termelését ezáltal javítja a bőr tónusát és textúráját, az aknék elleni küzdelemben is kiváló hatóanyag. Segít a hámsejtek mielőbbi megújulásában, így a hámréteg és a bőr önmegújító funkcióit támogatva segíti a fokozott pigmentrendellenességek halványítását. Többmolekuláris hyaluron tartalma csökkenti a finomvonalak és ráncok mélységét, területét és hozzájárul a bőr védőrétegének erősítéséhez. Csökkenti a bőr öregedésének jeleit.

A sárgabarack, berkenye, sárgarépa hatóanyagai a bőrfelszín vitamin és ásványianyag-ellátását segítik. Rendszeres
használatával a bőr megújul, feszessé és ragyogóvá válik.

Hogyan alkalmazzuk otthon?
Napi rutinba beépítve esti használatra ajánljuk. A letisztított arc, nyak és dekoltázs bőrén 4-6 cseppnyit kell eloszlatni a termékből. Fontos, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a bőrt: első héten 2-3 használat javasolt, ne egymást követő napokon. Következő hetekben már akár naponta használható éjszakára. Érzékeny bőrűeknek ajánljuk, hogy kétnaponta használja.

A retinal fényérzékenyítő hatása miatt nappalra napfényvédő használatát ajánljuk.

Retinal 0,1% szérum

Bármely bőrtípusra, megelőzésként már a bőröregedés jelei nélkül is.

Főbb összetevői: sárgabarack, berkenye, sárgarépalé, homoktövis olaj, körömvirág olaj, kukoricacsíra olaj, shea vaj, Retinal 0,1%, Hyaluron, F vitamin, C-vitamin

Hogyan hat a bőrre?
A Retinal 0,1% Szérum széleskörű bőrápolást kínál. Biológiailag aktív hatóanyagként a bőr mélyebb rétegeibe beépülve, hatékonyan erősíti a bőr kollagén termelését, ezáltal javítja a bőr tónusát és textúráját. Az aknék elleni küzdelemben is kiváló hatóanyag. Segít a hámsejtek mielőbbi megújulásában, így a hámréteg és a bőr önmegújító funkcióit támogatva segíti a fokozott pigmentrendellenességek halványítását. Többmolekuláris hyaluron tartalma csökkenti a finomvonalak és ráncok mélységét, területét, és hozzájárul a bőr védőrétegének erősítéséhez. Rendszeres használatával a bőr megújul, feszessé és ragyogóvá válik.

A sárgabarack, berkenye, sárgarépa hatóanyagai a bőrfelszín vitamin és ásványianyag-ellátását segítik. A hidegen sajtolt olajok tápláló összetevői együttes erővel segítik a bőr egészséges működését, csökkentik az öregedés jeleinek idő előtti megjelenését, hozzájárulnak a megfelelő hidratáltsághoz.

Hogyan alkalmazzuk otthon?
Napi rutinba beépítve esti használatra ajánljuk.

A letisztított arc, nyak és dekoltázs bőrén 4-6 cseppnyit kell eloszlatni a termékből. Fontos, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a bőrt: első héten 2-3 használat javasolt, ne egymást követő napokon. Következő hetekben már akár naponta egyszer éjszakára. Érzékeny bőrűeknek ajánljuk, hogy kétnaponta használja.

A retinal fényérzékenyítő hatása miatt nappalra napfényvédő használatát ajánljuk. 

0