A NÁTRIUM-HYALURONÁT

A hyaluronsav a bőr sejtközi állományának természetes alkotója, egy molekulája megközelítőleg ezer vízmolekulát képes megkötni, feltöltve a kollagén és az elasztin közötti hézagokat. A hyaluronsav nemcsak hidratálja a bőrt – azáltal, hogy megtartja a vizet, melynek hatására a bőr megőrzi természetes nedvességtartalmát, melynek eredményeként javul annak rugalmassága és feszessége –, hanem biztosítja az alapvető tápanyagok szállítását a véráramból az élő bőrsejtekbe is.

A kor előrehaladtával a bőr hyaluronsavtartalma csökken, ami a bőrtónus csökkentéséhez, a ráncok megjelenéséhez vezethet, és nagyban hozzájárul az öregedési folyamatokhoz. A nátrium-hyaluronát ennek a hyaluronsavnak a nátriumsója. Óriási kincs a bőrápolásban, legnagyobb erőssége a méretében rejlik. A hyaluron előnye, hogy stabil és kisebb molekula, mint a hyaluronsav. Ezen tulajdonsága miatt könnyebben penetrál a bőrbe, mint a sav.

Kívülről történő bevitelhez a kozmetikai krémekben, emulziókban inkább hyaluront alkalmaznak, mint hyaluronsavat. A hyaluron a bőr felszínén egy filmréteget képez a bőrben lévő víz megkötésével, megakadályozva annak eltávozását, ezzel biztosítva a bőr rugalmasságát. Használatával nem vizet viszünk be a bőr felszínére, hanem a filmréteg képződéssel annak elpárolgását akadályozzuk meg úgy, hogy közben a bőr lélegzését sem gátoljuk. A hyaluront tartalmazó krémek rendszeres használata egy fenntartható bőrhidratáltságot eredményez.

A mi emulzióinkban kétféle részecskeméretű hyaluronkombináció van. A közepes méretű a hidratáláskor a bőr felszínén vékony filmréteget képez, míg a kisebb részecske a bőrbe jobban penetrál. A nátrium-hyaluronát segíti a bőr hidratációját és növeli a vízmegkötő képességet a legfelső rétegektől egészen az alsóbbakig, kiválóan képes feltölteni a ráncokat és a finom vonalakat.

1. lépés
2. LÉPÉS
3. LÉPÉS
4. LÉPÉS
5. LÉPÉS
6. LÉPÉS

1. lépés

A smink és a szennyeződések eltávolítására használjuk a Rózsaszirom Arctejet. A rózsa gazdag pektinben és kiváló vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik. Az Ilcsi biokertjében termesztett, illatos vörös rózsából készült termékek megőrzik a virág csodálatos frissítő, rugalmasságot adó anyagait és hatásait.

2. LÉPÉS

Egyenletesen simítsuk a kezelendő felületre a Szőlőőssejtes Bőrmegújító Peelinget, nedves vattakoronggal dörzsöljük át a bőrt, majd bő vízzel mossuk le. A peelingben található szőlőmagőrlemény kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, szőlőőssejt-tartalmának köszönhetően pedig táplálja a bőrt, mely kellemes, feszes és bársonyos tapintású lesz.

3. LÉPÉS

Vékonyan simítsuk föl a kezelt felületre a Hidratáló Elixírt, majd az Anti-Ageing & Hyaluron Zselét. Mossuk le 20 perc hatóidő után. A termékek hatását az Ultra bőrfeszesítő készülékkel fokozhatjuk, a készülék ultrahangos része segíti a hatóanyagok bőrbe jutását, míg az interferenciaárammal intenzív ránckezelő hatást tudunk elérni. A Hidratáló Elixír hatóanyag-kompozíciónak köszönhetően enyhítheti a szárazság okozta betöréseket és vonalakat. Erősíti a bőrfunkciókat, szabályozza a bőr nedvességtartalmát, érezhetően és láthatóan feszesíti a bőrt. Használatát követően a fáradt, betört arcbőr szinte kisimul, megelevenedik. Az elixír fantasztikus eredményét laboratóriumi hatástani teszt igazolja: három héten keresztül történő rendszeres használata jelentősen csökkenti a ráncok hosszát és mélységét.

4. LÉPÉS

Masszírozzunk Anti-Ageing & Hyaluron Hidratáló Krémmel! A krém egyedülálló bionövényi összetevőinek köszönhetően egy lépésben regenerálja, feltölti, feszesíti a bőrt.

5. LÉPÉS

Vigyük föl bőségesen, egyenletes vastagságban a Probiotikumos Krémpakolást a szemkörnyék, arc, nyak, dekoltázs bőrére, 20 perc hatóidő elteltével nedves kendővel töröljük le.

A pakolás probiotikumtartalma támogatja a bőr megújulási folyamatának minőségét, valamint kulcsfontosságú összetevője az egészséges bőr erős védelmi funkciójának. Értékes ricinus-, szőlőmagolajvalamint E- és F-vitamin-tartalmának köszönhetően a pakolás intenzíven táplálja, regenerálja a mélyrétegi vízhiányos bőrt. Rendszeres használata hozzájárul az öregedés jeleinek, a ráncok kialakulásának csökkentéséhez.

6. LÉPÉS

Befejezésként szükség esetén használjuk az Anti-Ageing & Hyaluron Hidratáló Krémet.

0

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás