ZSÍRHIÁNYOS (ALIPIKUS) ÉS MÉLYRÉTEGI VÍZHIÁNYOS BŐR REGENERÁLÓ KEZELÉSE

A zsírhiányos (alipikus) bőrök jellemzői, hogy gyakran száraz bőrnek nevezik ezt a szárazságot viszont nem csak a vízhiány okozza, hanem a zsír hiánya is. A kor előrehaladtával alakul ki. Színe üde gyakran kipirosodásra hajlamos, matt és fénytelen. Tapintása kissé érdes. Púderszerűen hámlik, és nincsenek komedók.

MEGNÉZEM

AKNÉS, TINI BŐRÖK NYUGTATÓ ÁPOLÁSA

A Hidratáló elixír hatóanyag-kompozícióinak köszönhetően enyhítheti a szárazság okozta betöréseket és vonalakat. Erősíti a bőrfunkciókat, szabályozza a bőr nedvességtartalmát, érezhetően és láthatóan feszesíti a bőrt. Használatát követően a fáradt, betört arcbőr szinte kisimul, megelevenedik.

MEGNÉZEM

HALVÁNYÍTÁS A NÖVÉNYEK EREJÉVEL

Az emberi bőr egyedekre es típusokra jellemző sajatos szinarnyalatat tobbfele biologiai tenyező egyuttes hatasanak koszonheti. A feher szin az eleidin es a keratohyalin fenytorő kepessegenek kovetkezteben alakul ki.

MEGNÉZEM

RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉS HYALURONNAL

A hyaluronsav a bőr sejtközi állományának természetes alkotója, egy molekulája megközelítőleg ezer vízmolekulát képes megkötni, feltöltve a kollagén és az elasztin közötti hézagokat.

MEGNÉZEM

BŐRÁPOLÁSI RUTIN FÉRFIAKNAK

Tanácsok a borotválkozástól a mindennapos rutinig.

MEGNÉZEM

0