Legyen ez a Valentin nap a bőrödnek különleges!

Közeledik a Valentin nap. Van, aki szereti és előre készül, van, akinek ugyanolyan nap ez, mint a többi. De idén szeresd a bőrödet először! Hogyha te meg vagy elégedve magaddal és a megjelenéseddel, akkor ez az elégedettség és önbizalom sugárzik belőled, így másokat is könnyen elvarázsolhatsz.

Van pár tippünk és trükkünk, hogy hogyan tedd üdévé, frissé és feszessé gyorsan az arcodat natúrkozmetikumainkkal, akár randizni mész ezen a napon, akár úgy döntesz, hogy ez egy olyan alkalom lesz idén, amikor magaddal törődsz és Ilcsis selfcare napot tartasz. Természetesen nem csak Valentin nap alkalmából tudod alkalmazni a lenti Ilcsis trükkeinket, hanem bármilyen fontos esemény és randi előtt is és akkor is, ha gyorsan a maximumot szeretnéd kihozni magadból.  

A tippeket a rendelkezésre álló idő és bőrtípus szerint is szétválasztottam, így szinte bárki megtalálhatja a számára megfelelő praktikát. 

TIPPEK, ha több időd van elkészülni

Miteszeres, zsírosodásra hajlamos és pigmentfoltok bőrök esetén a következő lépéseket javaslom:

 

1. Letisztításhoz válaszd az Almás Citromos Arctejet és a Csipkebogyó Tonikot.

2. Radírozás helyett hámlassz! Vékonyan vidd fel a bőröd felszínére az AHA-s Biológiai Hámlasztó Peelinget majd rá az Esemény Előtti Pakolást. Nyomj bele egy gézmaszkot a könnyebb eltávolítás érdekében. A pakolást száradásig hagyd fent, ami körülbelül 30-40 perc, ezután fentről lefele húzd le a géz segítségével majd alaposan mosd le az arcodat.

3. Ezután a pakolás következik. A Harmonizáló Spirula Zöld Maszkot keverd ki 30ml vízzel majd egyenletesen oszlasd el a bőrödön. A pakolás kedvező hatást fejt ki a faggyúmirigyek működésére, gyulladáscsökkentő, pótolja a szükséges ásványi anyagokat, nyomelemeket így szép egységes bőrképet kaphatsz. Körülbelül 15-20 perc hatóidő után távolítsd el.

4. A jól bevált, bőrtípusodnak megfelelő boosterrel/szérummal vagy krémmel zárd a gyors ápolást.

Vízhiányos bőrök esetén a következő lépéseket javaslom:

 

1.Letisztításhoz válaszd a Rózsaszirom Arctejet és a Rózsaszirom Tonikot.

2. Radírozás helyett hámlassz! Vékonyan vidd fel a bőr felszínére az AHA-s Biológiai Hámlasztó Peelinget, majd rá az Esemény Előtti Pakolást. Nyomj bele egy gézmaszkot a könnyebb eltávolítás érdekében. A pakolást száradásig hagyd fent, ami körülbelül 30-40 perc, ezután fentről lefele húzd le a géz segítségével, majd alaposan mosd le az arcodat.

3. Miután eltávolítottad a hámlasztót jöhet a pakolás. Erre a célra a Vitalizáló Hidratáló Maszkot javaslom. A pakolás hatására a bőröd kisimul, feszesebb és rugalmasabb lesz, 15-20 perc hatóidő után el is távolíthatod. 

4. A jól bevált, bőrtípusodnak megfelelő boosterrel/szérummal vagy krémmel zárd az ápolást.

TIPPEK, ha 30 perced maradt elkészülni

Amikor ilyen szűkös idő áll rendelkezésedre elengedhetetlen, hogy a bőrápolásod egyszerre legyen gyors és hatékony. Ebben lesznek segítségedre a következő lépések.

 

Miteszeres, zsírosodásra hajlamos és pigmentfoltok bőrök esetén a következő lépéseket javaslom:

 

1. Letisztításhoz válasszuk az Almás Citromos Arctejet és az Almás Citromos Tonikot

2. Radírozd le bőrödet a Pillanat Peelinggel, melynek előnye a gyorsaságon kívül, hogy hatására a bőr világosodik, egységesebb tónusú lesz. 

3. A radír eltávolítása után vidd fel a Paradi-C Vitaminos Pakolást. A pakolás gyulladáscsökkentő, pórusösszehúzó, vitaminfeltöltő hatásának köszönhetően a bőr üdébb, egységesebb lesz. 15 perc hatóidő után el is távolíthatod a pakolást.

4. A jól bevált, bőrtípusodnak megfelelő boosterrel/szérummal vagy krémmel zárd az ápolást.

Vízhiányos bőrök esetén a következő lépéseket javaslom: 

 

1.Letisztításhoz válaszd a Rózsaszirom Arctejet és a Rózsaszirom Tonikot.

2. Radírozd le bőrödet az új Vitalizáló Antioxidáns Enzimes Peelinggel. Egyenletes vastagságban vidd fel a bőrödre, majd gyengéden masszírozd bele. 5 perc hatóidő után bő vízzel öblítsd le.

3. A lemosást követően alkalmazd a Rózsa Zselét pakolásként. A zselé hatására a bőr rugalmasabb, feszesebb és bársonyos tapintású lesz. 15 perc hatóidő után távolítsd el a bőr felszínéről.

4. A jól bevált, bőrtípusodnak megfelelő boosterrel/szérummal vagy krémmel zárd az ápolást.

Próbáld ki ezeket a natúrkozmetikumokat, csinálj gyors otthoni kezelést, és készülj idén Ilcsivel a Valentin napra!

Saliga Barbara

Ilcsi Szépítő Füvek
Ilcsi Szépségmanufaktúra
Kozmetikus

Legfrissebb híreinkért és ajánlatainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

0