Tanulmányi verseny 2022

LÉPJ BE AZ ILCSI VILÁGÁBA…

… és indulj lendületes előnnyel választott pályádon!

Tanulmányi versenyünkön nem csak tapasztalattal és kapcsolatokkal gazdagodhatsz, de a szakmában is ismertté tehetted a neved, ami már végzős kozmetikus hallgatóként beindíthatja a karriered!

És az értékes nyereményekről még nem is beszéltünk…

VÁRJUK JELENTKEZÉSED!

Jelentkezésedet az [email protected] címre küldheted, „Országos Ilcsi tanulmányi verseny” tárgy megjelöléssel. Az e-mailben add meg neved, e-mail címed, telefonszámod, iskolád nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát, valamint felkészítő tanárod nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát!

Jelentkezési határidő: 2022. március 23.

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNED?

 • Mert a tanulmányi versenyek több, mint 10 éve alapján biztosan mondhatjuk, hogy résztvevőként, nyertesként könnyebben találsz helyet a pályán!
 • Mert már a felkészüléssel nyersz, hiszen saját tudásodat mélyíted, alapozod, erősíted!
 • Mert a verseny lefolyásáról és eredményéről az Ilcsi szakmai hírlevelében és egyéb fórumainkon is hírt adunk, ismertté téve a neved!
 • Az első 10 helyezett között 700 000 Ft értékű ajándékcsomag kerül kiosztásra.

A VERSENYRŐL

 • A verseny 1. fordulója (elődöntő) egy írásbeli vizsga, amelyen az Ilcsi filozófiája mellett anyagismereteidről és szakismereteidről is számot adhatsz.
  A verseny 1. fordulójának dátuma: 2022. március 28.
 • A verseny 2. fordulója (döntő) egy gyakorlati vizsga az első fordulóban 10 legjobban teljesítő induló részére. A feladat egy hozott, illetve egy sorsolt modellen egy adott kezelési
  terv bemutatása, diagnosztizálás, valamint masszázs. Fontos: anyagokat, eszközöket biztosítunk, de modellt mindenképpen hoznod kell!
  A verseny 2. fordulójának dátuma: 2022. április 26.
 • A verseny eredményhirdetése a 2. forduló napján lesz.

Jó felkészülést kívánunk!

0
IlcsiIlcsi