Saliga Barbara Bemutatkozás

Saliga Barbara vagyok, az Ilcsi Szépségmanufaktúra kozmetikusa, natúrkozmetikum-rajongó. Vidéki lányként mindig közeli kapcsolatom volt a természettel, aminek nyugalma, és apró csodái magukkal ragadtak. Életem részét képzi az egészséges és tudatos életmód amely ismeretet és szeretetét igyekszem másoknak is átadni. A természetes vonalat követve kezdtem el szempillát liftingelni, hiszen a lifting során nem alkalmazok műanyagot, csak a saját pillákat formázva kapunk szép, ívelt pillákat amelyek kiemelik a tekintetet.

Az Ilcsi világát még kozmetikai tanulmányaim előtt ismertem meg. Érzékeny bőröm rendszeresen allergiás reakciót mutatott a különböző kozmetikumok szintetikus összetevőire. A megoldást keresve találtam rá az Ilcsi termékekre, és a natúr összetevőknek köszönhetően megszűntek a bőrproblémáim. Ekkor tapasztaltam meg először, hogy milyen egy valóban hatásos kozmetikum. Onnantól kezdve nem volt kérdés számomra, hogy kozmetikai tanulmányaim és a munkám során mivel szeretnék dolgozni.

Kiváló tanáraimnak és mestereimnek köszönhetően kitűnő eredménnyel végeztem el kozmetikusi képzéseimet, az Ilcsi Tanulmányi versenyén pedig I. helyezést értem el. Gyakorlati tudásomra egy Ilcsi Referencia szalonban tettem szert, ahol megtapasztalhattam a termékek pozitív hatásait és közben az Ilcsi szemléletmódját is megismertem. Tudásomat és szolgáltatásaimat jelenleg különböző szakmai továbbképzések elvégzésével bővítem, hogy vendégeim minden igényét kielégíthessem.

Szeretem, hogy minden kozmetikumnak egyedi színe és illata van, ami kezelés közben átjárja az egész helyiséget. És szeretem azt, hogy lehetőségem van a szakma iránti legnagyobb odaadással, alázattal és legjobb tudásommal végezni a munkámat. Hogy lehetőségem van a vendégeimet szebbé, vonzóbbá, boldogabbá tenni, és egyúttal elérni azt, hogy mindig bizalommal forduljanak hozzám. Remélem, hogy blogomon keresztül minél többen megismerhetitek és megérthetitek azt a világot, ami engem is meghatároz: mert tudom, hogy így még többet tehettek majd bőrötök egészségéért, szépségéért!

 

Saliga Barbara

Ilcsi Szépítő Füvek
Ilcsi Szépségmanufaktúra
Kozmetikus

0
IlcsiIlcsi