A HIDRATÁLÓ ELIXÍR

A Hidratáló elixír hatóanyag-kompozícióinak köszönhetően enyhítheti a szárazság okozta betöréseket és vonalakat. Erősíti a bőrfunkciókat, szabályozza a bőr nedvességtartalmát, érezhetően és láthatóan feszesíti a bőrt. Használatát követően a fáradt, betört arcbőr szinte kisimul, megelevenedik.

FŐBB TULAJDONSÁGAI

 • Vizes alapú készítmény
 • Gyorsan beszívódik, kellemes, selymes bőrérzet marad utána
 • Regenerálja a bőrt, miközben hagyja szabadon lélegezni
 • Erősíti a bőr természetes megújulási folyamatait
 • Rendszeres használata csökkenti a ráncok hosszát és mélységét

HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN

 • Kiváló hatóanyag, minden elektromos kezeléshez. A kezelés céljának megfelelően a Bőrtökéletesítő készülékkel, Revi Face-hez vagy az Ultra Bőrfeszesítő géppel használjuk, valamint tű nélküli Mezoterápiás kezeléshez (elektroporézishez).
 • Használjuk hatóanyagként delejező masszázsnál, fólia alá.
 • A kezelés végén, krémezés előtt vagy helyett simítsuk át vele a bőrt.

HASZNÁLATA OTTHON

 • Reggel és este pár cseppet vékonyan oszlassunk el a letisztított arcon, nyakon, dekoltázson.
 • Ha szükséges, az Elixír tetejére simítsuk rá a bőrtípusnak megfelelő krémet.

Sajátosság: az arcbőr nyári intenzív ápolására is alkalmas a készítmény, akár önállóan.

VITALIZÁLÓ
HIDRATÁLÓ MASZK

Mélyrétegi vízhiányos, érett bőrre javasoljuk, feszesítő hatású. Használatával a bőrkép láthatóan finomodik, kisimul, és a bőr rugalmassága is támogatást kap. Regeneráló kezelésekhez, tápláló pakolásként, otthoni bőrápoláshoz heti rendszerességgel javasoljuk. Házi ápolásnál a komplex hatás érdekében a bőr előkészítést igényel: peelinget, Esemény előtti pakolást, legvégül a maszkot. 1:3 arányban vízzel kikeverendő.

HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN

 • Kiváló hatóanyag, a tisztító kezelések végén tápláló pakolásként használjuk. Ez alá már nem kell tenni semmit, a Vitalizáló hidratáló maszk hatóanyagai közvetlenül a bőrre téve tudnak a legjobban felszívódni. A maszk nyomóhatása elősegíti az addig felvitt anyagok mélyebbre jutását.
 • Regeneráló kezelésnél is alkalmazható, tápláló pakolásként.
  A kezelési sorunk végén alkalmazzuk.
 • Miután eltávolítottuk a Vitalizáló hidratáló maszkot, az optimális eredmény elérése érdekében vigyük fel az arcra, nyakra és dekoltázsra a Hidratáló elixírt, majd a bőrtípushoz illő hidratáló vagy intenzív krémet.

HASZNÁLATA OTTHON

 • Házi ápolásnál a látványosabb, komplex hatás érdekében a bőr előkészítést igényel: először a bőrtípusnak megfelelő radírt használjunk, majd az Esemény előtti pakolást és legvégül a Hidratáló maszkot.
 • Miután eltávolítottuk a Vitalizáló hidratáló maszkot, az optimális eredmény elérése érdekében vigyük fel az arcra, nyakra és dekoltázsra a Hidratáló elixírt majd a bőrtípushoz illő hidratáló vagy intenzív krémet.
 • Használata heti rendszerességgel ajánlott.

REGENERÁLÓ KEZELÉSI SOR ALIPIKUS BŐRRE A „RÁNCŰZŐ” HIDRATÁLÓ ELIXÍR HATÓANYAGAIVAL

1. LETISZTÍTÁS
2. PEELING
3. ELEKTROMOS KEZELÉS
4. HATÓANYAG BEVITEL
5. MASSZÁZS
6. PAKOLÁS
7. BEFEJEZÉS

1. LETISZTÍTÁS

A Szőlőssejtes bőrmegújító arctejjel és tonizálás a Szőlőőssejtes bőrmegújító tonikkal. A Szőlőőssejtes bőrmegújító arctej hatékonyan eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket az arcbőrről, és szőlőőssejt-tartalmának köszönhetően hatékonyan regenerálja a bőrt. Ez a különleges arctej nélkülözhetetlen a felszíni- és mélyrétegi vízhiányos, ráncosodó bőr mindennapi ápolásához. Az arctej használata után töröljük át a kezelt felületet a Szőlőőssejtes bőrmegújító tonikkal.

2. PEELING

Szőlőőssejtes bőrmegújító peeling-el. A termékben található szőlőmag-őrlemény kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, szőlőőssejt-tartalmának köszönhetően pedig táplálja a bőrt, mely kellemes, feszes és bársonyos tapintású lesz. A szőlőőssejt-kezelés eredményeségét antioxidáns és regeneráló hatású, magas polifenol- és rezveratrol-tartalmának köszönheti.

3. ELEKTROMOS KEZELÉS

A Bőrtökéletesítő készülékkel (bizseri masszázs) és a Hidratáló elixír használatával. A készülék segítségével a Hidratáló elixír ráncsimító hatóanyagainak bőrbe jutását segíthetjük. A következő lépésben a kezelés hatását az Ultra bőrfeszesítő készülékkel tökéletesíthetjük.

4. HATÓANYAG BEVITEL

az Ultra bőrfeszesítő készülékkel és Anti-ageing & Hyaluron zselé használatával. A zselé koncentráltan tartalmazza a hyaluron és a növényi hatóanyagok kombinációját, így azonnal érezhető és látható eredményt biztosít a simább és feszesebb bőrért. Hatását az Ultra bőrfeszesítő készülékkel fokozhatjuk, így nemcsak a hatóanyagok bejutását segíthetjük, de az interferencia áramnak köszönhetően egy intenzív lifting-hatást is elérhetünk.

5. MASSZÁZS

Fitoösztrogénes intenzív tápláló krémmel.A gazdag hatóanyag-tartalmú (szőlőmagolaj, körömvirág, ricinusolaj, kukoricacsíra-olaj, lenmagolaj, komló, vöröshere, yucca, karitévaj) tartalmazó krémet elsősorban az érett, fáradt, zsír- és vízhiányos bőrök hidratálására, feltöltésére ajánljuk.

6. PAKOLÁS

Vitalizáló hidratáló maszkkal, a kezelt felületre egyenletes vastagságban kiterítve.

7. BEFEJEZÉS

Fitoösztrogénes hidratáló krémmel. Száradás és a maszk lehúzása után a simítsuk át a hidratálóval a kezelt felületet. A szemkörnyékre a Csengőlinkás szemránckrémet használjuk.

REGENERÁLÓ KEZELÉS MÉLYRÉTEGI VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. LETISZTÍTÁS
2. PEELING
3. HATÓANYAG BEVITEL
4. SIMÍTÓ MASSZÁZS
5. PAKOLÁS
6. BEFEJEZÉS

1. LETISZTÍTÁS

Rózsaszirom arctejjel, tonizálás Rózsaszirom tonikkal. Nedves vattakorongra helyezzük a Rózsaszirom arctejet, majd távolítsuk el a sminket és a szennyeződést. Ezután a Rószaszirom tonikkal töröljük át a kezelendő bőrfelületet. A rózsa pektinben gazdag és kiváló vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik. Az Ilcsi biokertjében termesztett, illatos vörös rózsából készült termékek megőrzik a virág csodálatos frissítő, rugalmasságot adó anyagait és hatásait.

2. PEELING

Peeling a Pillanat peeling-el. Ez a termék igen jó szolgálatot tesz, amikor nagyon rövid idő van a kezelésre. Pár perc alatt friss, üde és bársonyos lesz tőle a bőr. A finom hidratáló krémbe dolgozott fűzfalevél és tejsav enyhe szaruoldó hatást fejt ki. A leoldott, fellazított szaru a szinte grízes finomságú tengeri homokkal könnyedén lekoptatható.

3. HATÓANYAG BEVITEL

Elektroporáció Hidratáló Elixír segítségével. Az elektroporáció (tű nélküli mezoterápia) során mikrocsatornák nyílnak a sejtmembránok kettős foszfolipid rétegében. Az elektroporációs elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását és fizikailag is átrendeződnek, így megnyílnak a protein és aquagén csatornák, melyek elősegítik a Hidratáló elixír ráncsimító hatóanyagainak mélyebbre jutását. Fertőtlenítésre használjunk általános bőrfertőtlenítőt.

4. SIMÍTÓ MASSZÁZS

Flavonoid extra krémmel.
Az extra mennyiségű flavonoidban gazdag krém hatóanyagaival (fekete ribiszke, bodzabogyó, sárgadinnye, szójaolaj, szőlő, alga, méz) a bőr rugalmasságát, vérkeringését, és oxigénellátását fokozhatjuk. Erőteljes antioxidáns-hatása miatt kiválóan alkalmazhatjuk akár az öregedési folyamatok ellensúlyozására, akár a fáradt, stressztől megviselt bőr regenerálására.

5. PAKOLÁS

Vitalizáló hidratáló maszkkal, a kezelt felületre egyenletes vastagságban kiterítve.

6. BEFEJEZÉS

Flavonoid extra krémmel. Száradás és a maszk lehúzása után a simítsuk át a krémmel a kezelt felületet. A szemkörnyékre a Flavonoid extra szemránckrémet használjuk.

0

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás