Tanulmányi verseny 2019

LÉPJ BE AZ ILCSI VILÁGÁBA…

… és indulj lendületes előnnyel választott pályádon!

Tanulmányi versenyünkön nem csak tapasztalattal és kapcsolatokkal gazdagodhatsz, de a szakmában is ismertté tehetted a neved, ami már végzős kozmetikus hallgatóként beindíthatja a karriered!

És az értékes nyereményekről még nem is beszéltünk…

VÁRJUK JELENTKEZÉSED!

Jelentkezésedet az oktatas@ilcsi.com címre küldheted, „Országos Ilcsi tanulmányi verseny” tárgy megjelöléssel.  Az e-mailben add meg neved, e-mail-címed, telefonszámod, iskolád nevét, címét, e-mail-címét és telefonszámát, valamint felkészítő tanárod nevét, címét, e-mail-címét és telefonszámát!

Jelentkezési határidő: 2019. február 27.

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNED?

  • Mert a tanulmányi versenyek több, mint 10 éve alapján biztosan mondhatjuk, hogy résztvevőként, nyertesként könnyebben találsz helyet a pályán!
  • Mert már a felkészüléssel nyersz, hiszen saját tudásodat mélyíted, alapozod, erősíted!
  • Mert a verseny lefolyásáról és eredményéről az Ilcsi szakmai hírlevelében és egyéb fórumainkon is hírt adunk, ismertté téve a neved!
  • Mert az eredmények kihirdetésének is helyet adó XXII. Nemzetközi Ilcsi Kongresszuson tapasztalt kozmetikus szakemberekkel találkozhatsz és ismerkedhetsz meg!

A VERSENYRŐL

  • A verseny 1. fordulója (elődöntő) egy írásbeli vizsga, amelyen az Ilcsi filozófiája mellett anyagismereteidről és szakismereteidről is számot adhatsz. A verseny 1. fordulójának dátuma: 2019. március 6., helyszín: Lia Oktatási Központ, 1126 Budapest, Dolgos utca 7., időpont: 11:00-13:30.
  • A verseny 2. fordulója (döntő) egy gyakorlati vizsga az első fordulóban 10 legjobban teljesítő induló részére. A feladat egy hozott, illetve egy sorsolt modellen egy adott kezelési terv bemutatása, diagnosztizálás, valamint masszázs. Fontos: anyagokat, eszközöket biztosítunk, de modellt mindenképpen hoznod kell! A verseny 2. fordulójának dátuma: 2019. április 10., helyszín: Ilcsi Oktató Stúdió,1021 Budapest, Üdülő út 35/B 
  • A verseny eredményhirdetése a XXII. Nemzetközi Ilcsi Kongresszuson, 2019. április 28-án lesz, a MOM Kulturális Központban. Ide az összes, 2. fordulóban részt vett tanulót várjuk!
  1. januárjában további részletekkel jelentkezünk!

Addig is jó felkészülést kívánunk!

0

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ilcsi