Limitált kiadású karácsonyi csomagok már elérhetőek a kozmetikusoknál!

 

RELAXÁLÓ RÓZSA CSOMAG

Az anyatermészet a legmegfelelőbbet kínálja a bőrének! Klasszikus, vörösrózsaszirmokból készült gyűjteményünket otthoni, relaxáló kezelésekhez ajánljuk. Négy kozmetikumot választottunk kedvenceink közül arra, hogy bőrét megnyugtassa, simítsa, hidratálja és helyreállítsa a karácsonyi készülődés idején.

A Relaxáló Rózsa Csomagban Rózsa Habkrém (50 ml), Rózsa Zselé (50 ml), egy Rózsaszirom Arctej termékminta, valamint Szőlőőssejtes Bőrmegújító Peeling termékminta található, csodás nyugtató, simító és hidratáló hatással. Ráadásul a szőregi rózsaszirmok valódi illata érezhető minden rózsás termékünkben.

 

BŐRMEGÚJÍTÓ PROBIOTIKUMOS CSOMAG

Mi másra vágyna téli, fáradt bőr, mint a probiotikumok láthatatlan védelmet adó, speciális bőrmegújító hatására? A Probiotikumos Hidratáló Krém természetes ápoló olajai (a szőlőmag- és ligetszépeolaj) intenzíven táplálják, regenerálják a mélyrétegi, vízhiányos bőrt. Az E- és F- vitaminoktól bőrünk friss, fiatalos és sugárzó lesz. A probiotikumos kozmetikumok rendszeres használata hozzájárul az öregedés jeleinek, a ráncok kialakulásának csökkentéséhez. Emellett a szőlő gazdag rezveratroltartalma kiemelkedő antioxidáns hatása a sejtek megújulását segíti.

A Bőrmegújító Probiotikumos Csomagban Csengőlinkás Szemránckrém (30 ml), Probiotikumos Hidratáló Krém (50 ml), valamint egy-egy Rózsaszirom Arctej illetve Szőlőőssejtes Bőrmegújító Peeling termékminta kapott helyett.

A probiotikumos készítmények legfontosabb ismérve a bőrmegújító hatás, elsősorban érettebb, mélyrétegi vízhiányos bőrre javasoljuk őket.

A csomagban található termékek BDIH által minősített natúrkozmetikumok, a Probiotikumos Hidratáló Krém COSMOS NATURAL minősítéssel rendelkezik.

Keresse Ilcsi kozmetikusánál vagy vásárolja meg az Ilcsi Szépségmanufaktúrában, illetve aktuálisan megvásárolhatja most az őszi Esküvő Kiállításon a budapesti Hungexpón november 10-11. között, az Ilcsi standon (G237) !

A csomagok a készlet erejéig kaphatóak.

0

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás