Az Ilcsi a Kékszalag Erste Nagydíj Aranyfokozatú támogatója

Nemcsak az Ilcsi, hanem a Kékszalag vitorlásverseny is kerek jubileumot ünnepel idén, hiszen július 26-án 50. alkalommal rajtol el a neves versenysorozat. Aranyfokozatú támogatóként ez alkalomból 600 000 Ft különdíjat ajánlottunk fel a Klasszikus osztályok legeredményesebb hajójának, vagyis annak a hajónak, amelyik az Összevont, a 70-es, 50-es, 40-es, 30-as, 22-es cirkálók, az Európa 30-as cirkáló, a 25-ös, 15-ös jolle és a Folkboat osztályok célba ért hajói közül az abszolút befutási sorrendben elsőnek ér célba.
A Klasszikus kategóriák kiemelése nem véletlen, hiszen akárcsak a Klasszikus kategória versenyzői, mi is kiemelten fontosnak tartjuk a tradíciók tiszteletét és úgy véljük: a valódi értékeket az idő igazolja.

Az idei Kékszalagon a versenyzők csomagjába a sportolók körében is nagyon kedvelt  Paradicsomos Arc- és Testápoló Krém került, amely a benne lévő antioxidáns-tartalmú növények révén támogatja a saját bőrvédelem, a természetes barnulás gyorsabb kialakulását, és a nyári bőrszín megőrzését, ezért nyári időszakban általános arc- és testápolóként ajánlott.

Győzelemesélyesnek tartott több kapitány, köztük többszörös olimpiai, világ- és Európa-bajnok versenyzők megállapították, hogy a tapasztalatok alapján egy figyelemre méltó és fontos versenyről van szó. A belföldi és külföldi résztvevők egybehangzó véleménye alapján az egyedülálló rendezvény, mely oly mértékben értékes, hogy hasonló fokú fejlődést sehol nem tapasztaltak, nem véletlenül áll a magas részvételi és érdeklődés középpontjában.

A jeles bajnokok véleményét hallva az Ilcsi örömét fejezi ki, hogy Aranyfokozatú támogatóként a világ leghíresebb és legrangosabb tókerülő versenyének jó ügye mellett áll.

Képek a sajtótájékoztatóról:

0

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ilcsi