Ünnepi Ajánlatok Díszdobozban!

Lepj meg valakit az ünnepekre egy bionövényekből készített, minősített natúrkozmetikumokat tartalmazó ajándékcsomaggal, mely – akárcsak a szíved – tele van törődéssel!

A Gyümölcsös Vitaminbomba illatos Sárgabarack habkrémet, a Bőrszépítő csomag pedig regeneráló Szőlőőssejtes bőrmegújító hidratáló krémet rejt. Az 50 ml-es arckrém mellett mindkét csomagban találsz még egy 30 ml-es Szőlőőssejtes bőrmegújító arctejet is, valamint az idei év újdonságaiból összeállított termékmintákat!

BŐRSZÉPÍTŐ CSOMAG

Az érett bőr ápolása különleges, mindennapi figyelmet igényel, és ez alól a téli ünnepnapok sem jelentenek kivételt. Bőrszépítő csomagunk termékei a hideg, kíméletlen téli napokon is gondoskodnak rólunk: a szőlőben található OPC vegyületek kényeztetik a fáradt, téli szélsőséges időjárástól megviselt bőrt, míg a Hidratáló elixír ránctalanító hatása segíti a fáradt, vízhiányos bőrt a megújulásban, gyorsan beszívódik, és kellemes érzetet – és még ünnepibb hangulatot – kölcsönöz!

A BŐRSZÉPÍTŐ AJÁNDÉKCSOMAG TARTALMA
• Szőlőőssejtes bőrmegújító arctej, 30 ml
• Szőlőőssejtes bőrmegújító hidratáló krém, 50 ml
• Hidratáló elixír termékminta, 1 ml
• Vitalizáló hidratáló maszk, 6 g
• Ilcsi spatula

Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 7700 Ft

 

 

GYÜMÖLCSÖS VITAMINBOMBA

A sárgabarack és a szőlő erejét idén ajándékdobozba zártuk, hogy örömöt nyújthasson a téli ünnepek idején is! A Sárgabarack habkrém karotintartalma védelmet biztosít a bőrnek, míg a Hidratáló elixír ránctalanító hatása segíti a fáradt, vízhiányos bőrt a megújulásban, gyorsan beszívódik, és kellemes érzetet kölcsönöz. Igény szerint, naponta akár többször is alkalmazható, átsegítve bőrünket a hűvös, kíméletlen téli napokon!

A GYÜMÖLCSÖS  VITAMINBOMBA AJÁNDÉKCSOMAG TARTALMA:
• Szőlőőssejtes bőrmegújító arctej, 30 ml
• Sárgabarack habkrém, 50 ml
• Hidratáló elixír termékminta, 1 ml
• Vitalizáló hidratáló maszk, 6 g
• Ilcsi spatula

Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 6000 Ft

 

 

Az Ilcsi termékek és ajándékcsomagok megvásárolhatóak az Ilcsi kozmetikusoknál, vagy a Szépségmanufaktúrában:
1012 Budapest, Attila út 79., Telefon: +36 1 224 0178, +36 20 410 8740

Az ünnepi ajánlatok december 20-ig, illetve a készlet erejéig tartanak.

Olvasd el az ünnepi ajánlatokhoz kapcsolódó otthoni kezelési lépéseket is, amely a Nők Lapja Évszakok 2017/4. különszámban jelent meg. Keresd az újságárusoknál!

0

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

  • Regisztráció
Elfelejtette jelszavát? Kérjük adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét. Hamarosan kapni fog egy linket e-mailben amivel új jelszót generálhat.
We do not share your personal details with anyone.
Nők Lapja írt az Ilcsi Szőlőőssejtes bőrmegújító hidratáló krémről a bőr őszi sztárápolója válogatásban.13x-os Superbrands díjas lett az Ilcsi márka!