Szeborreás bőr regeneráló kezelése

Egy olyan kezelést szeretnénk megismertetni veletek, amelytől a fáradt, betört arcből kisimul, megelevenedik, a problémás, aknés bőr tünetei enyhülnek és megerősödnek a bőr alapvető élettani funkciói. A kezelés két alapjául a bőr nedvességtartalmát hatékonyan szabályozó Hidratáló elixír, valamint a proteinekben, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag spirulina tengeri mikroalga főbb hatóanyagaira építő Harmonizáló spirulina zöld maszk szolgál.

1. Letisztítás Almás citromos arctejjel. Az almát és citromot tartalmazó termék mindennapos használata jótékony hatású a tágpórusú, olajosan fénylő bőrre. A citromnak magas a kitűnő antioxidáns hatású C-vitamin tartalma.

Letisztítás

2. Tonizálás Csipkebogyó tonikkal. A csipkebogyó fontos és természetes C-vitamin forrás, részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet. A tonik felfrissíti és nyugtatja a nehezen kezelhető érzékeny, pattanásos, gyulladásra és pirosodásra hajlamos bőrt.

Tonizálás

3. Peeling Zsurlós spenótos zöld radírral. Az elhalt szarusejtek eltávolítására egyenletesen kenjük föl a Zsurlós spenótos zöld radírt, amelynek kiemelkedő szilícium-tartalma nélkülözhetetlen bőrünk számára. A szilícium döntő jelentőségű sejtjeink tápanyagellátása szempontjából, minden sejt létéhez nélkülözhetetlen, a sejtfal fő alkotóeleme. A szervezet szinte összes funkcióját javítja, sejtjeink anyagcseréjét optimalizálja azáltal, hogy újjáépíti a sejtmembránt és erősíti a szöveteket. Száradás után a peelinget körkörös mozdulattal dörzsöljük le a bőrről.

Peeling

4. Hatóanyag-bevitel a Revi Face és Hidratáló elixír révén. Az iontoforézis segítségével segíthetjük az Hidratáló elixír ráncsimító hatóanyagainak mélyebbre jutását.

Hatóanyag-bevitel

5. Masszázs Érzékeny extra gélkrémmel. A termékben két fantasztikus növény – a cickafark és az útifű – minden bőrszépítő tulajdonságát ötvöztük, így az egyesített növényi hatóanyagoknak köszönhetően az Érzékeny extra gélkrém lehetőséget nyújt a különféle bőrirritációk megelőzésére, enyhítésére, a gyulladásos folyamatok enyhítésére illetve a hidratáció helyreállítására. A különleges gélkrém, állagának köszönhetően, gyorsan felszívódik.

6. Pakolás Harmonizáló spirulina zöld maszkkal. A maszkot egyenletes vastagságban simítsuk a kezelt felületre. Használatával egységes, üde bőrképet kapunk.

Pakolás az új Harmonizáló spirulina zöld maszkkal

7. Befejezés Érzékeny extra gélkrémmel. Száradás és eltávolítottuk a lehúzható maszk eltávolítása után simítsuk át a kezelt felületet a gélkrémmel. A szem környékére a Görögszénás szemránckrémet használjuk. A bőrmegújító, ráncfeltöltő, tápláló és duzzanatcsökkentő Görögszénás szemránckrém növényi hatóanyagai (görögszéna, szőlőmag, lenmag, ricinusolaj, kukoricacsíra-olaj, rozmaringolaj, levendulaolaj) révén kiváló megoldás a ráncosodó szemkörnyék ápolására.

Egészségedre!

0

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Újabb Superbrands elismerés!