Bemutatjuk új termékünket, a Hidratáló elixírt!

Bőrfeszesítés, hidratálás és ránccsökkentés algával és hyaluronnal, védelem a yucca és gingkó természetes védőpajzsai révén!

A Hidratáló elixír hatóanyag-kompozícióinak köszönhetően enyhítheti a szárazság okozta betöréseket és vonalakat. Erősíti a bőrfunkciókat, szabályozza a bőr nedvességtartalmát, érezhetően és láthatóan feszesíti a bőrt. Használatát követően a fáradt, betört arcbőr szinte kisimul, megelevenedik. Mélyrétegi vízhiányos, érett bőrre javasoljuk, feszesítő hatású. Használatával a bőrkép láthatóan finomodik, kisimul, és a bőr rugalmassága is támogatást kap. 

FŐBB TULAJDONSÁGAI:
· Vizes alapú készítmény
· Gyorsan beszívódik, kellemes, selymes bőrérzet marad utána
· Regenerálja a bőrt, miközben hagyja szabadon lélegezni
· Erősíti a bőr természetes megújulási folyamatait
· Rendszeres használata igazoltan csökkenti a ráncok hosszát és mélységét
A HIDRATÁLÓ ELIXÍR FANTASZTIKUS EREDMÉNYÉT LABORATÓRIUMI HATÁSTANI TESZT IGAZOLJA.*

* A 26344/17/JSHH/Z1 felhasználói valamint 26344/17/JSHH/Z1 gépi hatástani tesztek alapján.

A SZABADGYÖKÖKRŐL
Szervezetünket nap mint nap fokozott külső szabadgyök-terhelés éri a levegőszennyezés, az elektroszmog, a dohányzás, a drog- és gyógyszerfogyasztás, az alkoholfogyasztás, az UV-sugárzás révén, valamint különféle mérgező vegyszerekkel való érintkezés során. Ilyenkor az anyagcsere során oxigéntartalmú káros anyagrészecskék, úgynevezett szabadgyökök képződnek, például a szuperoxid-anion, a szabad hidroxil anion
és a peroxidok. Ezek az oxigén-szabadgyökök károsítják a sejthártyát, egyes esetekben a sejtek elhalását gyorsítják vagy váltják ki, fontos szerepet töltve be az öregedési folyamatokban. Egyensúlyi állapotban nincs velük gond, mert a szervezet ugyanannyi antioxidánst termel az oxidáció ellensúlyozása érdekében. Az antioxidánsok a szervezet természetes védőpajzsai, de a szervezet antioxidáns-termelő képessége 36 éves kor után már csak 50%-os, és a kor előrehaladtával tovább csökken.
A HIDRATÁLÓ ELIXÍR A TENGERI ALGA, A YUCCA, A GINKGÓ, A MEZEI ZSURLÓ, A MÁLYVA HATÓANYAGAI, VALAMINT A NÁTRIUM-HYALURONÁT ÉS A C-VITAMIN SEGÍTSÉGÉVEL VESZI FEL HATÉKONYAN A HARCOT A SZABADGYÖK-TERHELÉS ELLEN.

 

 

0

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

  • Regisztráció
Elfelejtette jelszavát? Kérjük adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét. Hamarosan kapni fog egy linket e-mailben amivel új jelszót generálhat.
We do not share your personal details with anyone.
Újabb Superbrands elismerés!