XXII. ILCSI NEMZETKÖZI KONGRESSZUS

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz utca 18.
Időpont: 2019. április 28., 10:00 – 16:00-ig (kapunyitás: 9:30-kor)

Kedves Kozmetikus Kolléganő!

Az idő gyorsan múlik, de a lényeg változatlan:
nemzetközi találkozónkon most is kiemelt újdonságokkal, érdekes szakmai előadásokkal és workshopokkal, kedvezményes vásárlási lehetőségekkel és sztárvendéggel várjuk a kozmetikusokat és kozmetikus tanulókat!
Rendezvényünk kiváló lehetőség szakmai fejlődésre is: a bemutatott kezelési sorokat ki is lehet próbálni, oktatóink pedig szívesen válaszolnak minden szakmai kérdésre! Számba vesszük a múltat, amelyre büszkék vagyunk, beszélünk a jelenről, amelyet együtt élünk meg – és természetesen megmutatjuk elképzeléseinket a jövőt illetően is!

Várunk nagy szeretettel!

Kérjük, ne felejtsd el április 28-át már most beírni a naptáradba!

A XXII. Ilcsi Nemzetközi Kongresszus zártkörű, ingyenes rendezvény, kizárólag Hair-Line vevőkártyával rendelkező kozmetikusok, valamint kozmetikus tanulók látogathatják. A rendezvényre való belépéshez a meghívó felmutatása nem szükséges, a Kongresszuson a Hair-Line kártya vagy a diákigazolvány felmutatásával lehet részt venni. A családdal érkezők hozzátartozói a MOM Park közelében számos, igény szerinti programlehetőségből választhatnak!

Vevőkártyát forgalmazó partnerünktől, illetve területi képviseleteitől lehet igényelni, melyhez a kozmetikus bizonyítvány szükséges, az alábbi elérhetőségeken:

 

Hair Line Kft.

1072 Budapest, Klauzál tér 15.

Tel: 06-1-343-3786; 06-1-322-3964

Fax:322-7212

E-mail: info@hairline.hu

Web: www.hairline.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Subscribe to our newsletter