Szépségtábor

Hatvan éve tapasztaljuk, hogy a név kötelez. Minőségi natúrkozmetikumaink minőségében, természetességében és őszinteségében elhivatott vásárlók és vendégek ezrei bíznak.

Ezt a bizalmat mi egy módon tudjuk megköszönni: exkluzív betekintést nyújtunk Önnek az Ilcsi világába, és személyesen adunk választ a felmerülő kérdésekre! Ez mindenekelőtt egy egyéni élmény, egy intenzív személyes tapasztalás, hiszen bőrápolási és étkezési szokásai átgondolásában, átalakításában is támogatást, megerősítést, irányítást nyújtunk.

A személyes utazást egy szélesebb körű tapasztalás is kíséri. Színvonalas programokon, szakterületükön elismert szakemberek irányításával, testközelből merülhet el a minőségi kozmetikai bőrápolás világában, és ismerheti meg az Ilcsi mindennapjait irányító, holisztikus alapelveket.

Örömünk is közös: a tábor bevételét egy hátrányos helyzetű, rászoruló, sérült, nehézségekkel küzdő gyermekek táboroztatásával foglalkozó alapítványnak adományozzuk!

Kozmetikusi közösségünk mellett őszintén hiszünk a természetességre, az egészségre és a világra tudatosan figyelő Ilcsi-vásárlók közösségében. És hatvan éve hiszünk abban is, hogy a természetben mindenki bajára-bánatára megvan a gyógyír. Fedezzük fel együtt!

Szeretettel várjuk a táborban!


Időpont és helyszín

Az Ilcsi Szépségtábor 2018. augusztus 27. és 30. között kerül megrendezésre, gyönyörű és természetközeli környezetben, kedves vendéglátás mellett, a verőcei Lósi Majorban (losimajor.hu), valamint Papp Lajos szívsebész professzor személyes birtokán.

A programokra a két helyszín között elosztva kerül sor, a szállás a Lósi Major 3-4 ágyas szobáiban lesz biztosítva.


Részvétellel kapcsolatos
információk

Jelentkezéseket az www.ilcsi.com oldalon keresztül fogadjuk. Kérdésekkel, észrevételekkel forduljon bizalommal
Szanyi Ágota szakmai vezetőhöz az agota.szanyi@ilcsi.com címen illetve a (+36) 70 405-4143 telefonszámon.

A részvételi díj személyenként 60.000 Ft, ami tartalmazza a programokon való részvételt, a szállást 3-4 ágyas szobákban három éjszakára, és a teljes ellátást. A díj kifizetésére a jelentkezés visszaigazolását követően egy összegben, legkésőbb 2018. május 31-ig kell sort keríteni az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. MKB Banknál vezetett, 10300002-10396594-49020019 számú bankszámlájára történő átutalással, a résztvevő nevének feltüntetésével a Megjegyzés rovatba.

Előadók
és témák


MOLNÁR FERENC

tulajdonos, ügyvezető igazgató

Molnár Ferenc az Ilcsi Szépítő Füvek ügyvezető igazgatója és egyben tulajdonosa. Édesanyja, a céget alapító Ilcsi néni mellett 35 éven át mentoráltként vett részt a vállalkozás lépésről lépésre történő felépítésében, jelenleg a családi vállalkozás szakmai vezetője és erős kezű irányítója. Elhivatott természetvédő, akinek hitvallása, hogy nem elég értékeket teremteni, de a létező értékeket is meg kell védeni. Hisz abban, hogy egyik legfontosabb célunk a következő generációknak egy minél szebb, egészségesebb, jobb világot hátrahagyni, és hogy ezt kizárólag igazmondással, a minőséghez való ragaszkodással, kitartó munkával és küldetéstudattal lehet véghezvinni.

ilcsi.com


PROF. DR. PAPP LAJOS

szívsebész professzor

Széchenyi-díjas, világhírű szívsebész, a Pécsi Tudományegyetem nyugalmazott egyetemi tanára, a PTE ÁOK Szívgyógyászati Klinika korábbi igazgatója, a Kaposvári Egyetem emeritus professzora. Élete a szolgálat: szolgálni az embert, szolgálni a betegeket. Tanításaiban több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalatát, tudását ötvözi a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel. Könyvet ír, praktizál, gyógyítja nemzet szívét – és közben szerényen éli a mindennapjait az emberek szolgálatára.

papplajosprofesszor.hu


TÓTH GÁBOR

táplálkozáskutató és -fejlesztő mérnök

Közismert és népszerű szakember, aki országszerte tart teltházas előadásokat egészségvédelmi, életmód-központú témákban, hangsúlyt helyezve a prevencióra, az egyéni szokásokra, személyes felelősségre. Rendszeresen szót kap az RTL Klub, a TV2, az MTV1, valamint a Duna Televízió egészségvédelmi műsoraiban. Tevékenységének fő célkitűzése az egészségtudatosság szemléletmódjának elmélyítése, az ok-okozati összefüggések közérthető feltárása, valamint a konkrét gyakorlati elvek közreadása,hogy a szükséges táplálkozás-élettani, biokémiai ismeretekkel nem rendelkező emberek is szabadon tudjanak dönteni az egészségvédő életvitel területén.

tudomanyeseletmod.hu/toth-gabor/

blnce.hu/tothgabor

www.facebook.com/elet.okos


WOLFGANG KÖBEL

fitoterapeuta,
természetgyógyász

A Németországban született, 1992 óta Magyarországon élő fitoterapeuta országszerte tart előadásokat az egészséges életmódról, a természetes gyógymódokról, de kutatási területe a vegetarianizmus és az ezt kiegészítő életmód is. Több éve saját rendelőt vezet, ahol főleg alternatív hormonterápiával, alternatív daganat-terápiával foglalkozik. Speciális szakterülete a női hormonális betegségek alternatív, gyógynövényes és diétás kezelése. Korábbi lelkészi pályafutása révén sok éves tapasztalattal rendelkezik keresztény alapú lelkigondozás terén is.

nyolcalapelv.hu


DR. PETENDI ZSOLT

gyógyszerész,
hormonszakértő

A több évtizedes szakmai tapasztalattal bíró gyógyszerész a női hormonális egyesúly alternatív megoldásokkal történő fenntartásáról tart gondolat-ébresztő előadásokat. A területen elismert szakember szerint az eddig kevés eredményt felmutató mesterséges hormonpótlás és gyógyszerezés helyett alternatív, természetes megoldásokra van szükség: mentális gyakorlatokra, speciális tornára, helyes táplálkozásra és szükség esetén természetes növényi progeszteronpótlásra. A természetesség híveként közel húsz éve foglalkozik a Tahitiről származó noni kutatásával és tanulmányozásával is, elképesztő tudást halmozva fel a szupergyümölcs egészségügyi hatásmechanizmusáról. Összetett munkásságának egyetlen célja van: minél több embert megtanítani arra, miként élhet hosszabban, egészségesebben és fiatalosabban!

drpetendi.blog.hu


REPKÓ ANDREA

Ilcsi oktatókozmetikus, kozmetikus mester, kineziológus oktató

Az Ilcsi termékekkel majdnem harminc éves ismeretséget ápoló kozmetikus mester számára kifejezetten fontos, hogy kizárólag természetes anyagokkal dolgozzon, hiszen “a természetanya tudja, mi kell a gyermekeinek”. Az önmagát folyamatosan képző oktató és kozmetikus előadásokra, kongresszusokra jár, a miskolci kozmetikusképző iskolákban pedig bemutatókat tart az alapanyagok használatáról. Természetgyógyászati és kineziológusi képesítéssel rendelkezik, így lelki okok felkutatásával és táplálkozási tanácsokkal is tud segíteni a hozzá fordulóknak. Egyik előadásában a kineziológiáról, azaz az energiaáramlások, a meridiánok és a mozgás kínai gyökerű orvostudományáról értekezik, kiemelve, hogy a problémák gyökere általában egy múltbéli traumában gyökeredzik, és ezen különböző korrekciókkal segíteni lehet. Második előadásában az Access Facelift módszerre tér ki, amely 28 féle különböző energia használatával simítja ki egyedülálló módon komplex külső és belső hatások elérésével a bőr ráncait.

szepnekszulettel.hu


SZANYI ÁGOTA

az Ilcsi Szépítő Füvek
szakmai vezetője

Minden életszakaszban fontos önmagunk elfogadása – vallja az Ilcsi egyik alapembereként Szanyi Ágota. De azt is fontosnak tartja kiemelni: akkor tudjuk elfogadni magunkat a legkönnyebben, ha mindent megtettünk már, hogy olyanok legyünk, amilyenek lenni szeretnénk. Szakmai vezetőként kiemelt figyelemmel követi a tudásfejlesztést és -bővítést, hogy az Ilcsivel dolgozó kozmetikusok szakmai tudása mindig azon a színvonalon legyen, amit a vendégek az Ilcsivel kapcsolatban megszoktak és elvárnak. Előadásában a hagyományos és a valódi minősített natúrkozmetikumok összehasonlítására, a potenciálisan káros hatóanyag beazonosítására, a minőségellenőrzési szervek jelentőségére tér ki, menet közben világítva rá arra, hogy miként válhatott az Ilcsi azzá a hiteles és szerethető márkává, amilyennek ma ismerjük.

ilcsi.com


HORVÁTH RITA

Hatha, Vinyasa Fow, és
dinamikus jóga-oktató

A multi-céges pályafutását önként feladó, a jógában nyugalmat találó oktató így vall az életét megváltoztató átállásról: “A jóga meg tudja változtatni a gyakorló életét. A jóga révén felfedezheted, és befogadod a testet és elmét átformáló tudást. A múlt már nincs, a jövő még nincs, csak a jelen van. Átváltozik a tested, megszabadulsz régi rossz beidegződésektől, energikusabbnak, boldogabbnak, és empatikusabbnak fogod érezni magad, akkor is, ha vihar van a körülötted lévő óceánon. A hajó kormánya a Te kezedben van. Az Ilcsivel is kapcsolatban álló, végzettségét tekintve diplomás kozmetikus szakoktató ennek a szellemében tart foglalkozásokat a tábor ideje alatt, minden érdeklődőt szeretettel várva, hiszen – saját bevallása szerint – boldogsággal tölti el, ha szenvedélyét másokkal is megoszthatja.

infinitystudio.hu


NÉMETH HAJNALKA

szervezet és vezetésfejlesztési tanácsadó, tréner, coach

25 éve dolgozik a versenyszférában. Részt vett több értékesítési szervezet létrehozásában. Nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások kulcsembereit tanítja eredményesen kommunikálni és működni a vezetés mindennapi helyzeteiben.
Látott összeomolni embereket, vezetőket és cégeket – volt benne része neki is – , mire megtanulta azt a fajta gondolkodást, amivel sikereket lehet elérni.
Abban hisz, hogy a szervezetek és az egyén életében egyedi a változás módja, a siker pedig sokkal inkább függ a változtatási szándék erősségétől, a fejlesztő szakember egyéni érettségétől és a témában megszerezett eredményeitől, a kialakult bizalom és szeretet intenzitásától és attól a szigorú szerződéstől amely az eredmény iránti elköteleződés érdekében születik közte és ügyfelei között.
Ma már olyan szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner és coach aki rendelkezik releváns vezetői tapasztalattal, csoportvezetési gyakorlattal, saját élményű önismereti munkával, és különböző fejlesztési módszerekben szerzett jártassággal. Közel 2700 tréning nap és mintegy 600 óra általa vezetett coaching tapasztalatai gazdagítják benne azt az erőt és szenvedélyt, amivel a hozzá forduló cégvezetők, felső és középvezetők, értékesítők kérdéseit, megoldásra váró helyzeteit fogadja.
.

nemethhajnalka.hu

Regisztráció

Hírlevél feliratkozás

Subscribe to our newsletter