1958

az ’50-es évek kozmetikusi ellátáshiánya és Ilcsi néni szakmai igényessége indította be a fantasztikus pályát. A hosszú és nehéz kezdeti éveken Ilcsi nénit átsegítette a természet szeretete és négy idegen nyelv ismerete, a külföldi szaklapok állandó olvasása, egyedülálló világkongresszusokra történő utazások, valamint részvétel számos hazai és külföldi tanfolyamon, továbbképzésen. Fokozatosan születtek meg a különböző növényi alapú kozmetikumai, amelyeket az alapanyaghiány és hatásosságuk miatt egyre több kolléganő keresett. Ez mind a szakma fejlődésére, mind a vendégek örömére is szolgált. A kozmetikusok oldaláról lassan tömegessé nőtt az igény.

1984

a jogi és gazdasági változásokkal érett meg az idő, hogy családi vállalkozás keretében megalakuljon Ilcsi nénivel és fiával, Molnár Ferenccel az Ilcsi Szépítő Füvek. Napjainkban is töretlen lendülettel dolgoznak együtt, s jutottak el az induló 28 terméktől a mai 140-ig. Ilcsi néni ma sem hanyagolja a szakmai munkát: az évek során több tízezer kozmetikusnak adott szakmai továbbképzést, és jelenleg is oktat az Ilcsi Szépítő Füvek díjmentes tanfolyamain.

1988

Ilcsi néni sokoldalú tapasztalatának eredményeként elkészül az első elektrokozmetikai gépe, a Mini Face Lifting, közismert nevén Kispofozó.

1994

elkezdődnek a díjmentes Ilcsi szakmai továbbképző tanfolyamok a Szépítő Füvek oktató stúdiójában

1996

Megérkezik az első külföldi megrendelés.

1997

Az I. Ilcsi Kongresszus megrendezése. Azóta minden évben tavasszal közel 1000 kozmetikus részvételével kerül megrendezésre az egyik legrangosabb kozmetikai kongresszus.

1999

augusztus 20-án Ilcsi nénit a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztjével tüntetik ki a gyógynövények kozmetikai alkalmazásának elterjesztése és népszerűsítése érdekében végzett tevékenységéért, valamint eredményes és sokaknak örömet szerző magánvállalkozói munkájáért.

2003

nagy léptékű műszaki fejlesztések: a világ egyik legkorszerűbb berendezése, a Dumek típusú számítógépes vezérlésű keverőgépek, valamint töltő- és címkézőgépek munkába állítása.

2004

Az Ilcsi márka elnyeri a Superbrands díjat (azóta folyamatosan, minden évben a díjazottak között van).

2005

az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer (gyártásra és termékfejlesztésre) bevezetése.

2006

Dubaiban exkluzív Ilcsi szalon nyílik.

2008

Saját bioültetvény akkreditálása a Biokontroll Kht. által.

2009

Az Ilcsi Szépítő Füvek bizonyos termékeiKelet-Európában elsőként kapott BDIH minősítést

2011

Jelenleg a világ több mint 40 országában ismerik el Ilcsi néni és az Ilcsi Szépítő Füvek munkáját azzal, hogy használják a termékeket, s alkalmazzák az általa kifejlesztett kozmetikai kezeléseket. Mindenhol kuriózumnak számít a rendkívül nagy növényi tartalmú, jól azonosítható, a magyar sajátosságokat magába foglaló, magas hatóanyag-koncentrációjú Ilcsi professzionális natúr kozmetikum.