Revitalizáló kezelés

Mélyrétegi vízhiányos bőrre

Bőrállapot: mélyrétegi vízhiányos, érett bőrre, ráncok korai megjelenése esetén, feszülő érzetű bőrre, sápadt, téli időszakban akár zsírpótlást is igénylő bőrre ajánlott.

011 Rózsaszirom Arctej
031 Rózsaszirom Tonik
108 Szőlőőssejtes Bőrmegújító Peeling
209 Sütőtök Narancs Krémzselé
368 Probiotikumos Hidratáló Krém
278 Probiotikumos Krémpakolás
520 Csengőlinkás Szemránckrém

 

1. Letisztítás

Smink és szennyeződések eltávolítása
Rózsaszirom arctejjel, Rózsaszirom tonikkal

A rózsa gazdag pektinben és kiváló vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik. Az Ilcsi biokertjében termesztett, illatos, szőregi vörös rózsából készült termékek megőrzik a virág csodálatos frissítő, rugalmasságot adó anyagait és hatásait.

 

2.  Peeling

Peeling a Szőlőőssejtes bőrmegújító peeling-el

A szőlőőssejt-kezelés antioxidáns és regeneráló hatású, magas polifenol-, rezveratroltartalma révén az egyik legeredményesebb. A peelingben található szőlőmag-őrlemény kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, szőlőőssejttartalmának köszönhetően pedig táplálja a bőrt, mely kellemes, feszes és bársonyos tapintású lesz.

 

3. Elektromos kezelés

Elektromos kezelés a Rádiofrekvenciás
készülékkel

A rádiófrekvencia visszaadja a kollagén- és elasztikus rostok rugalmasságát, feszesíti a bőrt; hatékony a ránckezelések alkalmával, mert az endogén hőtermelés során a fibroblasztok működését serkenti. Önálló kezelésekhez vagy kúra jellegű alkalmazáshoz javasolt.

 

4. Hatóanyag-bevitel

Hatóanyag-bevitel Sütőtök narancs krémzselé és
az Ultra bőrfeszesítő készülék segítségével

A sütőtököt, narancsot és mézet tartalmazó krémzselé vitaminokkal táplálja, regenerálja a nem érzékeny, sápadt, zsír- és vízhiányos bőrt. Bőrfeltöltő, hidratáló hatása kiválóan érvényesül az UH segítségével, ezért hatását az Ultra bőrfeszesítő készülékkel fokozhatjuk.

 

5. Masszázs

Masszázs a Probiotikumos hidratáló krémmel

A krém rendszeres használata növeli a bőr rugalmasságát és hozzájárul az öregedés jeleinek, a ráncok kialakulásának csökkentéséhez.

 

6. Pakolás

Pakolás Probiotikumos krémpakolással

A krémpakolás probiotikumtartalma javít a bőr megújulási folyamatának minőségén, valamint kulcsfontosságú szerepet tölt be az egészséges bőr erős védelmi funkciójának támogatásában. Értékes ricinus- és szőlőmagolaj, valamint E- és F-vitamin-tartalmának köszönhetően a pakolás intenzíven táplálja, regenerálja a mélyrétegi, vízhiányos bőrt.

 

7. Befejezés

Befejezés a Probiotikumos hidratáló krém és Csengőlinkás szemránckrém alkalmazásával

Hírlevél feliratkozás

Subscribe to our newsletter