Ilcsi RadioSkin termékcsalád

A gyógyító sugárkezelések mellékhatásaként a kezelt felületen kellemetlen gyulladás, bőrpír, égés jelentkezhet. A természet erejét hordozó Ilcsi RadioSkin professzionális natúrkozmetikum családdal ezt a húzódást, irritációt enyhíteni lehet – ismételten igazolva, hogy a természet minden problémára képes hatékony megoldást nyújtani!

A natúrkozmetikumok használata mellékhatások nélkül nyújthat hatékony megoldást minden bőrproblémára. A RadioSkin termékek az egyik legszigorúbb német minősítő szervezet, a BDIH által minősített natúrkozmetikumok. Nem tartalmaznak illatanyagot, növényi összetevői a Hungária Öko-Garancia által ellenőrzött biogazdálkodásból származnak.

 A bőrápolás menete*

  1. Az Ilcsi RadioSkin 1 krémmel közvetlenül a sugárkezelésre való indulás előtt kenje be a kezelendő felületet fátyolszerűen elhúzva és néhány percet várjon, amíg tökéletesen beszívódik a bőrbe.
  2. Az Ilcsi RadioSkin 2 olajgéllel a sugárkezelés után, amint le­hetősége van, vékonyan kenje be a sugárkezelt felületet. Várjon néhány percet, ameddig tökéletesen beszívódik, és azután öltözzön fel.
  3. Az Ilcsi RadioSkin 3 habkrémmel a sugárkezelés után a Radio-Skin 2 olajgél használatát követően 1-2 órával a kezelt felületet vékonyan kenje be és hagyjon időt a tökéletes felszívódásra, mielőtt felöltözne.
  4. Két sugárkezelés közötti időszakban a RadioSkin 2 olajgélt és a RadioSkin 3 habkrémet felváltva, a kezelőorvosával egyeztetett rendszerességgel használja az előzőekben leírt módon.
  5. A sugárkezelés befejeztével, ameddig érzékeny, irritált, pirosodásra hajlamos a bőre, felváltva használja a RadioSkin 2 olaj­gélt és a RadioSkin 3 habkrémet, amíg tökéletesen meg nem nyugszik a bőr.

 

*A termékek használata előtt kérdezze meg kezelőorvosát! Javasolt a sugárkezelést végéig követni. Figyeljen a termékek használati sorrendjére! Nagyon ritkán előfordulhat, hogy bőre egyéni érzékenységet mutathat valamelyik összetevőre, ebben az esetben függessze fel a termékek használatát, és egyeztessen kezelőorvosával! A készítmények az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központjában végzett, sugárkezelés okozta akut bőr mellékhatások csökkentésének összehasonlító vizsgálati eredménye, „absztraktja” alapján a betegek részére biztonsággal ajánlhatóak.

Előzetes tapasztalatok alapján a RadioSkin 3 habkrémből és a RadioSkin 2 olajgélből 2 x 50 ml-es kiszerelés, a RadioSkin 1 krémből 1 x 50 ml szükséges a sugárterápiás kezelés teljes időtartamára.

Hol szerezhető be?

A RadioSkin csomag megvásárolható az Ilcsi saját kozmetikai szalonjában, a Szépségmanufaktúrában (1012 Budapest, Attila út 79., telefon: (+36 1) 224 0178, (+36 20) 410 8740, szepsegmanufaktura.hu), valamint az országos Onkoradiológiai Központok patikáiban.

További információért keresse a Vevőszolgálatot az alábbi elérhetőségeken:

Vevőszolgálat:
Zöld szám: +36 80/266-618
Hétfő-csütörtök: 8:30-17:00
Péntek: 8:30-15:00

Kapcsolattartók:
Gomez Attiláné: +36 1/815-3104
Fáber Krisztina: +36 1/815-3106
Jamos Sidra: +36 1/815-3108
Fax szám: +36 1/815-3107
E-mail cím: ertekesites@euromedic-hungary.com
Vevőszolgálati osztályvezető:
Bertóti Zsuzsanna: +36 1/815-3105

 

Büszkék vagyunk

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy szeptember 11-én a RadioSkin termékcsalád elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegyét, sokat jelent nekünk ez az elismerés.

Termékünk megjelent a magyar onkológusok hivatalos lapjában, a ‘Magyar Onkológiában‘ is.
A cikkért kattintson ide: Link

Cikk a ÉVA magazin Egészség különszámában
http://ilcsi.com/radioskin-megjelenes-eva-magazin-egeszseg-kulonszamaban/