Bogyay Kinga

Bogyay Kinga

Bogyay Kinga kozmetikus mester vagyok. 1999.-ben kezdtem meg kozmetikai tanulmányaimat. Szem előtt tartva a természet szeretetem találtam rá az Ilcsi natúr kozmetikumokra és mesteremre, Csányi Zsuzsannára. 2+9 évet dolgoztunk együtt, mialatt megtanított a kozmetika csínjára-bínjára. 2007.-ben mestervizsgát tettem, majd 2010.-ben gyakorlati szakoktató lettem, így aktívan részt veszek az új generáció kinevelésében és a tovább képzésekben.

2010 februárjában megnyitottam saját szalonomat. Bogyó kozmetika a budai vár hátsó lábánál, a Tabán szomszédságában található. Egy régi álmom vált valóra ezzel, így alakítottam ki egy családias, meghitt, nyugodt környezetet vendégeim és saját magam részére. A Bogyó név több szempontból is találó. Először is ez egy bogyónyi üzlethelyiség, ámde minden megtalálható benne, ami a vendégek kényelmét szolgálja és mindent ahhoz, hogy széles spektrumú, igényes szolgáltatást tudjak nyújtani. Másodszor az Ilcsi Szépítő Füvek Kft-vel referenciaszerződést kötöttem, így kizárólag az Ilcsi natúr kozmetikumokkal dolgozok. A cég egyik mottója, hogy a természetben minden bőrproblémára van megoldás. 14 év tapasztalata alapján kijelenthetem, hogy ez így igaz. Magyarország a fekvése miatt gazdag a gyógynövényekben, gyógyvizekben és Ilcsi néni ezeket felhasználva teremtette meg a bőr ápolására szolgáló széles palettájú termékcsaládot. Nagyon örülök annak, hogy azok közé tartozok, akik még Ilcsi nénitől is tanulhattak bőrül. Első termékei között található a számomra is kedves csipkebogyós termékcsalád. Harmadjára Bogyó a bece nevem is.

Sok szeretettel várom azon kedves vendégeket, Hölgyeket és Urakat, akik nyugodt, családias környezetben szeretnének megoldást találni a bőrük ápolására.

Elérhetőségek:

Telefon: (+3620) 347 4831

Szalon cím: 1016 Budapest, Gellérthegy u. 31.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Hírlevél feliratkozás

Subscribe to our newsletter