Megújul az Ilcsi márkaarculata, weboldalunk és termékeink csomagolása

A 2017.évi XX. Ilcsi Nemzetközi Kongresszuson bemutattuk az Ilcsi márka új megjelenését, az új termékcsomagolásokat, és 3 termékújdonságot.

Vesszőparipánk a tisztaság. Legyen az természetes hatóanyagaink tisztasága, közvetlen környezetünk tisztasága, szándékaink tisztasága – és mostantól új, a ma esztétikai követelményeinek megfelelő csomagolásaink vizuális letisztultsága. Termékeink új köntöse nemcsak vonalvezetésében tiszta, a benne használt anyagoknak köszönhetően környezetkímélőbb is, valamint könnyebb és higiénikusabb felhasználást tesz lehetővé. Ahol a termék adottságai megengedik, ott áttérünk az Ecocert minősítésű airless flakon csomagolóanyagra. Az arckrémeket, testápolókat, arctejeket, szérumokat és olajokat érinti ez elsősorban. Az új csomagolásokkal és kiszerelésekkel várhatón 2017 év végéig állunk át.

A teljes termékpaletta csomagolásának megújítása fokozatosan történik, és a 2017-es év folyamán minden Ilcsi natúrkozmetikum új külsőt kap, mint ahogy a jelenlegi weboldal átalakítása is folyamatosan, több lépésben történik, bővül új funkciókkal,  hogy minél hamarabb elérhessétek a korábbi, csak kozmetikusok számára, bejelentkezés után elérhető tartalmakat is.

Hírlevél feliratkozás

Subscribe to our newsletter