ILCSI JUBILEUMI SMINKVERSENY

Végzett kozmetikus vagy, és készen állsz egy játékos megmérettetésre, egyben időugrásra? Várjuk jelentkezésedet a 2018-as Ilcsi Jubileumi Sminkversenyre, ahol értékes nyereményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz! 

A jelentkezés

Első lépésként kérlek, küldd el jelentkezésedet az agota.szanyi@ilcsi.com email-címre, és mellékelj 5 fotót eddigi pályafutásod legjobb munkáiról. Ha bekerültél a zsüri által kiválogatott tíz döntős közé, találkozunk a verseny döntőjében, a XXI. Ilcsi Nemzetközi Kongresszuson!

A döntő

Hatvan évvel ezelőtt jöttünk létre, idei sminkversenyünk döntőjének témája ezért a RETRÓ ALKALMI SMINK. Kitűzött feladatod alkalmi smink készítése lesz, 60 perc lefolyása alatt, az elmúlt hat évtized valamelyik smink-stílusából, egy szabadon választott korszakból: legyen az a gepárd-smink, a cicaszem, a füstös szemek korszaka, vagy bármi más, ami szüleink, nagyszüleink világát színezte!

Külön kihívás, hogy a korszakot nem csak a sminknek, de az öltözetnek, a frizurának és a kiegészítőknek is tükröznie kell. Úgyhogy ideje lesz előrántani a gardrób mélyén rejtegetett negyvenkét éves Nők Lapját vagy az Ez a Divat Magazint…

A felkészülés szabad, az előkészítés nem!

 

Díjak

I. helyezett

Bőrfeszesítő készülék, 450 000 Ft étékben

Kozmetikus ruha, 12 000 Ft értékben

Ilcsi ajándékcsomag, 50 000 Ft értékben

II. helyezett

Delejező készülék 110 000 Ft értékben

Kozmetikus ruha 12 000 Ft értékben

Ilcsi ajándékcsomag, 50 000 Ft értékben

III. helyezett

Revi Face készülék 46 000 Ft értékben

Ilcsi ajándékcsomag, 50 000 Ft értékben

IV-X. helyezett

Ilcsi ajándékcsomag, 10 000 Ft értékben

 

Naptár és részletek

Jelentkezések leadási határideje: 2018. március 1.

Kiértesítés időpontja: 2018. március 5.

A verseny helyszíne: az XXI. Ilcsi Nemzetközi Kongresszus rendezvényhelyszíne, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

A döntő időpontja: 2018. április 15., 12:30

Jó felkészülést, sikeres jelentkezést kívánunk!

Hírlevél feliratkozás

Subscribe to our newsletter