Ilcsi a Beauty & Style Hungexpo Kiállításon

Mindenkit szeretettel meghívunk a Beauty & Style 2018. Nemzetközi Szépségipari Kiállításra, mely október 26-28. között kerül megrendezésre a Hungexpo szervezésében és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának szakmai támogatásával valósul meg.

A rendezvényen az iparág három nagy területe – kozmetika, fodrászat és körömkozmetika – ad egymásnak találkozót, amelyen a cégek színvonalas környezetben mutathatják be újdonságaikat, legfrissebb innovációikat a szakembereknek és a nagyközönségnek.

 

ILCSI STAND – G152

Az Ilcsi standján is izgalmas programokkal várunk minden kedves látogatót!

A szakemberek részére Ilcsi kozmetikusok egész nap szakmai bemutatókat tartanak, kívánság kezelési technikákkal és évszakhoz illeszkedő bőrápolási ötletekkel készülünk, valamint bemutatjuk az idei év termékújdonságait és az Ilcsi elektrokozmetikai gépeit, melyeket a helyszínen ki is próbálhatsz.

A nagyszínpadon két alkalommal is előadást tartunk “Az Ilcsi diagnosztika alapjai. Mit jelent a holisztikus szemlélet a gyakorlatban?” címmel

Időpontok és előadók:

Péntek: 15:00-15:30  – előadó: Fazekas Viktória Ilcsi oktatókozmetikus

Szombat: 13:30 – 14:00 – előadó: Koczó Flóra Ilcsi kozmetikus

A kozmetikus szakembereket kedvezményes vásárlási lehetőségekkel várjuk!

 

E-meghívóval díjmentes a belépés

Szakmai látogatók részére a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az alábbi linken elérhető
Regisztráció

A sikeres regisztrációt követően a rendszer automatikusan küld Önnek egy pdf dokumentumot, amelyet kinyomtatva magával kell hoznia a kiállításra. A III-as fogadó csarnokban a beléptetésnél a hostessek a dokumentumot egy karszalagra fogják cserélni, amely vonalkóddal ellátott belépőjegyként funkcionál a kiállításon. 

 

Kuponakció lakossági vásárlók részére

A kiállításon a lakossági látogatók részére kupon akció indul, melyet a szépülni vágyók a az Ilcsi saját szalonjában, a budai vár tövében található Szépségmanufaktúrában, vagy az akcióban résztvevő Ilcsi Referenciakozmetikusoknál válthatnak majd be, az adott szalonban elérhető szolgáltatásokra, illetve Ilcsi termékekre. Beváltási határidő:
2019. december 31.
Kuponakció részletei

IDŐPONT: 2018. október 26-28.
HELYSZÍN: Hungexpo Budapesti Vásárközpont, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
NYITVA TARTÁS:
2018. október 26. (péntek): 10.00 – 19.00
2018. október 27-28. (szombat-vasárnap): 10.00 – 18.00

Facebook esemény oldal

 

Várunk szeretettel az Ilcsi standon!

Hírlevél feliratkozás

Subscribe to our newsletter