Alipikus és mélyrétegi vízhiányos bőr regeneráló kezelése

Ez a kezelés az alapjául szolgáló Vitalizáló hidratáló maszk és az igazoltan fantasztikus eredményű Hidratáló elixír révén érezhetően és láthatóan feszesíti a vízhiányos, érett bőrt, használatukkal a bőrkép láthatóan finomodik, kisimul, és a bőr rugalmassága is támogatást kap.

1. Letisztítás a Szőlőőssejtes bőrmegújító arctejjel és tonizálás a Szőlőőssejtes bőrmegújító tonikkal. A Szőlőőssejtes bőrmegújító arctej hatékonyan eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket az arcbőrről, és szőlőőssejt-tartalmának köszönhetően hatékonyan regenerálja a bőrt. Ez a különleges arctej nélkülözhetetlen a felszíni- és mélyrétegi vízhiányos, ráncosodó bőr mindennapi ápolásához. Az arctej használata után töröljük át a kezelt felületet a Szőlőőssejtes bőrmegújító tonikkal.

Letisztítás

2. Peeling Szőlőőssejtes bőrmegújító peeling-el.
A termékben található szőlőmag-őrlemény kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, szőlőőssejt-tartalmának köszönhetően pedig táplálja a bőrt, mely kellemes, feszes és bársonyos tapintású lesz. A szőlőőssejt-kezelés eredményeségét antioxidáns és regeneráló hatású, magas prolifenol- és rezveratrol-tartalmának köszönheti.

Peeling

3. Elektromos kezelés a Bőrtökéletesítő készülékkel (bizseri masszázs) és a Hidratáló elixír használatával.
A készülék segítségével a Hidratáló elixír ráncsimító hatóanyagainak bőrbe jutását segíthetjük. A következő lépésben a kezelés hatását az Ultra bőrfeszesítő készülékkel tökéletesíthetjük.

Elektromos kezelés

4. Hatóanyag bevitel az Ultra bőrfeszesítő készülékkel és Anti-ageing & Hyaluron zselé használatával. A zselé koncentráltan tartalmazza a hyaluron és a növényi hatóanyagok kombinációját, így azonnal érezhető és látható eredményt biztosít a simább és feszesebb bőrért. Hatását az Ultra bőrfeszesítő készülékkel fokozhatjuk, így nemcsak a hatóanyagok bejutását segíthetjük, de az interferencia áramnak köszönhetően egy intenzív lifting-hatást is elérhetünk.

Hatóanyag-bevitel

5. Masszázs Fitoösztrogénes intenzív tápláló krémmel. A gazdag hatóanyag-tartalmú (szőlőmagolaj, körömvirág, ricinusolaj, kukoricacsíra-olaj, lenmagolaj, komló, vöröshere, yucca, karitévaj) tartalmazó krémet elsősorban az érett, fáradt, zsír- és vízhiányos bőrök hidratálására, feltöltésére ajánljuk.

Masszázs

6. Pakolás Vitalizáló hidratáló maszkkal, a kezelt felületre egyenletes vastagságban kiterítve.

Pakolás az új Vitalizáló hidratáló maszkkal

7. Befejezés Fitoösztrogénes hidratáló krémmel. Száradás és a maszk lehúzása után a simítsuk át a hidratálóval a kezelt felületet. A szemkörnyékre a Csengőlinkás szemránckrémet használjuk.

Egészségedre!

Hírlevél feliratkozás

Subscribe to our newsletter